פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: חופשה כפויה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: חופשה כפויה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/09/2014 19:39
שלום ברכה

החוק בישראל מגן עליך ואסור למעסיק לפגוע בהיקף משרתך ו/או להוציאך לחופשה כפויה בתקופת ההריון. אני מציע לך להקדים ולפנות לעורך דין על מנת שיסייע לך להגן על הזכויות שלך ויפה שעה אחת קודם.

בהצלחה!
09/09/2014 13:49
חזרתי לעבודה אחרי חופשת לידה . המשמרות שלי הסתכמו בארבע פעמים בשבוע בסופרמרקט . כשנכנסתי לעבודה אחרי חודשיים גיליתי שוב שאני בהריון נוסף . ידעתי את הבוסים על כך . לפני חודש גילו לי בעין בצקת שגרמו לי לאישפוז בת שבועיים . אחרי זה חזרתי לעבודה והמנהלת נתנה לי בשבוע רק יום או יומיים . והשבוע היא היא לא נתנה לי בכלל והוציאה אותי לחופשה ללא תשלום . נציין שאת השבועיים שהייתי בבית חולים היא בכלל לא שילמה לי ימי מחלה למרות האישור שנתתי .
כמו כן אני כן מעוניינת לעבוד בשביל להתפרנס
השאלה מה ניתן לעשות ?
09/09/2014 19:39
שלום ברכה

החוק בישראל מגן עליך ואסור למעסיק לפגוע בהיקף משרתך ו/או להוציאך לחופשה כפויה בתקופת ההריון. אני מציע לך להקדים ולפנות לעורך דין על מנת שיסייע לך להגן על הזכויות שלך ויפה שעה אחת קודם.

בהצלחה!




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: חופשה כפויה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ