פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא פיטורין אחרי 4 שנים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
פיטורין אחרי 4 שנים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
26/08/2014 18:15
שלום רב,

לפני כשבוע וחצי פוטרתי ממקום עבודתי לאחר כארבע שנים. את הפיטורין קיבלתי בעל פה ממנהל המקום ללא התרעה מראש. אני עובדת כמלצרית, עבודה שעתית ולא מקבלת משכורת בתלוש אלא טיפים בכל סוף משמרת ולזה מוסף תוספת קטנה מצד הבעלים.

ידוע לי שבתלוש משכורת אני אמורה לקבל דברים כמו נסיעות, הבראה, חופש, סופי שבוע וכו.

את כל הדברים הללו אינני מקבלת וברור לי שהתוספת הקטנה הזו מצד הבעלים לטיפים, היא רק כדי לכפות על העניין.

****יש לציין שאנו נדרשים לחתום על חוברת שבה אנחנו (המלצרים) מאשרים שקיבלנו שכר מינימום + תוספת של 9.5 שקלים לשעה.

שאלתי לעניין היא, האם זכותי לדרוש את כל הסעיפים הקטנים אשר מוצגים בתלושי המשכורת האפקטיביים? ואם כן, מה בדיוק?
בתודה,
אפרת
28/08/2014 12:28
שלום אפרת

על פניו, הפיטורים לא בוצעו לפי החוק. לאור המשתמע משאלותיך, הייתי ממליץ לך לפנות לפגישה עם עורך דין הבקיא בדיני עבודה וזכויות עובדים, על מנת לבדוק את הליך הפיטורים והתשלומים שהועברו אליך לאורך תקופת העסקתך ובעת פיטורייך.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: פיטורין אחרי 4 שנים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ