פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא פיטורי עובדת זמנית בזמן מלחמה ובהריון - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
פיטורי עובדת זמנית בזמן מלחמה ובהריון - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
28/07/2014 09:11
אני עבדתי מחודש ינואר בפרוייקט בחברה מסויימת מהות העבודה היא עבודת שטח בכבישים ובכל רחבי הארץ העבודה הוגדרה כזמנית מראש אבל נמשכה כבר כ7 חודשיים לפני תחילת המלחמה המנהלת שלי אמרה לי שהפרוייקט מסתיים אבל שהם מרוצים ממני ורוצים להעביר אותי למחלקת ייצור, הלכתי לעבוד שם אבל הריחות היו חזקים מידי ולא הרגשתי טוב ואמרתי לה שאני לא מסוגלת להישאר בחדר כזה קטן ללא חלונות וחומרים כאלו היא אמרה שהיא תמצא לי פיתרון אולי לעבוד מחוץ לחדר ובינתיים שאני ימשיך בפרוייקט שטח, לאחר מכן גיליתי שאני בהריון לא מתוכנן ושיתפתי את חברתי לעבודה וזו סיפרה למנהלת, עבדתי כחמישה ימים לפני שהתחילה המלחמה ומאחר ואני חד הורית ל3 ילדים קטנים נשארתי בבית איתם עקב המצב, לפני כמה ימים אני מקבלת שיחת טלפון מה מנהלת שלי היא פיטרה אותי בטלפון וגם אמרה שאני חא זכאית להחזר ימי מלחמה מאחר ואני עובדת זמנית ושעתית ששאלתי עם זה בעקבות ההריון היא אמרה שלא שאין עבודה בפרוייקט הזה ולעבוד בייצור זה רק בחדר סגור, מיותר לציין שבהריון אי אפשר להריח את הריחות החזקים של חומרי עבודה רובה, אציטון וכו׳. האם ניתן לפטר עובדת זמנית בהריון ובזמן מלחמה??והאם עובדים זמניים לא זכאים לתשלום עבור ימי המלחמה??!!!
28/07/2014 09:55
צרי עימי קשר טלפוני, נוכח העובדה כי חל על מקום העבודה איסור לפטר אותך נוכח הוראות החוק.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: פיטורי עובדת זמנית בזמן מלחמה ובהריון - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ