פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיטורי עובדת זמנית בזמן מלחמה ובהריון
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
28/07/2014 09:11
אני עבדתי מחודש ינואר בפרוייקט בחברה מסויימת מהות העבודה היא עבודת שטח בכבישים ובכל רחבי הארץ העבודה הוגדרה כזמנית מראש אבל נמשכה כבר כ7 חודשיים לפני תחילת המלחמה המנהלת שלי אמרה לי שהפרוייקט מסתיים אבל שהם מרוצים ממני ורוצים להעביר אותי למחלקת ייצור, הלכתי לעבוד שם אבל הריחות היו חזקים מידי ולא הרגשתי טוב ואמרתי לה שאני לא מסוגלת להישאר בחדר כזה קטן ללא חלונות וחומרים כאלו היא אמרה שהיא תמצא לי פיתרון אולי לעבוד מחוץ לחדר ובינתיים שאני ימשיך בפרוייקט שטח, לאחר מכן גיליתי שאני בהריון לא מתוכנן ושיתפתי את חברתי לעבודה וזו סיפרה למנהלת, עבדתי כחמישה ימים לפני שהתחילה המלחמה ומאחר ואני חד הורית ל3 ילדים קטנים נשארתי בבית איתם עקב המצב, לפני כמה ימים אני מקבלת שיחת טלפון מה מנהלת שלי היא פיטרה אותי בטלפון וגם אמרה שאני חא זכאית להחזר ימי מלחמה מאחר ואני עובדת זמנית ושעתית ששאלתי עם זה בעקבות ההריון היא אמרה שלא שאין עבודה בפרוייקט הזה ולעבוד בייצור זה רק בחדר סגור, מיותר לציין שבהריון אי אפשר להריח את הריחות החזקים של חומרי עבודה רובה, אציטון וכו׳. האם ניתן לפטר עובדת זמנית בהריון ובזמן מלחמה??והאם עובדים זמניים לא זכאים לתשלום עבור ימי המלחמה??!!!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ