פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: פיצויי פיטורין ופנסיה למנהל מכירות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: פיצויי פיטורין ופנסיה למנהל מכירות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
15/07/2014 09:09
אם כך , אשמח לדעת על פי איזה פסיקה א סעיף בחוק אוכל להוכיח זאת?
14/07/2014 09:49
לאחר שנתיים וחצי עבודה, התפטרתי, התפטרות שהינה כפיטורין וקיבלתי מהמעסיק מכתב המלצה ופיצויי פיטורין.הנקודה היא שתשלום הפנסיה ופיצויי הפיטורין חושבו על שכר הבסיס, כשהשכר שלי לאורך כל הדרך היה מורכב משכר מינימום כבסיס + עמלות על מכירות.הנקודה החשובה היא כי העמלות שלי בשנתיים הראשונות היו משולמות עבור פוליסת ביטוח שהופקה, ז"א תהליך מכירה אישי שלי ללקוח עד מצב של סגירה והפקת פוליסה, בעבור כל פוליסה כזו הייתי מקבלת X כסף (לא אחוז מתוך המכירה אלא סכום קבוע).בחצי השנה האחרונה קודמתי לתפקיד מנהלת צוות אנשי מכירות ואז העמלות שהגיעו לי שולמו עבור מכסת המכירות של כלל אנשי המכירות במשרד ובסניפים הנוספים, במידה והיו 200 פוליסות הייתי מקבלת X כסף ובמידה והיו 300 פוליסות סכום כסף אחר.הגשתי למעסיק מכתב ובו חישוב לגבי הפיצויים כשהשכר הוא ממוצע של 12 משכורות אחרונות וכי החישוב לפנסיה צריך להיות כולל תשלום העמלות ולא רק משכר הבסיס והוא טוען על פי תקנה 9 לתקנות פיצויי פיטורין כי אינני זכאית לתשלום הכולל את העמלות בשני המקרים.הייתי שמחה לדעת ולקבל יעוץ בנושא, האם אני זכאית ואם כן על פי איזה סעיף וכיצד אוכל להוכיח זאת?
15/07/2014 08:23
במקרה של עמלה אישית הכלל הוא כי היא מהווה חלק מהשכר הקובע לפיצויים, אך במקרה של פרמיה מחלקתית המותנית ביעדים המגמה היא לא להכיר בה לשכר הקובע לפיצויים.
15/07/2014 09:09
אם כך , אשמח לדעת על פי איזה פסיקה א סעיף בחוק אוכל להוכיח זאת?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: פיצויי פיטורין ופנסיה למנהל מכירות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ