פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיצויי פיטורין ופנסיה למנהל מכירות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
14/07/2014 09:49
לאחר שנתיים וחצי עבודה, התפטרתי, התפטרות שהינה כפיטורין וקיבלתי מהמעסיק מכתב המלצה ופיצויי פיטורין.הנקודה היא שתשלום הפנסיה ופיצויי הפיטורין חושבו על שכר הבסיס, כשהשכר שלי לאורך כל הדרך היה מורכב משכר מינימום כבסיס + עמלות על מכירות.הנקודה החשובה היא כי העמלות שלי בשנתיים הראשונות היו משולמות עבור פוליסת ביטוח שהופקה, ז"א תהליך מכירה אישי שלי ללקוח עד מצב של סגירה והפקת פוליסה, בעבור כל פוליסה כזו הייתי מקבלת X כסף (לא אחוז מתוך המכירה אלא סכום קבוע).בחצי השנה האחרונה קודמתי לתפקיד מנהלת צוות אנשי מכירות ואז העמלות שהגיעו לי שולמו עבור מכסת המכירות של כלל אנשי המכירות במשרד ובסניפים הנוספים, במידה והיו 200 פוליסות הייתי מקבלת X כסף ובמידה והיו 300 פוליסות סכום כסף אחר.הגשתי למעסיק מכתב ובו חישוב לגבי הפיצויים כשהשכר הוא ממוצע של 12 משכורות אחרונות וכי החישוב לפנסיה צריך להיות כולל תשלום העמלות ולא רק משכר הבסיס והוא טוען על פי תקנה 9 לתקנות פיצויי פיטורין כי אינני זכאית לתשלום הכולל את העמלות בשני המקרים.הייתי שמחה לדעת ולקבל יעוץ בנושא, האם אני זכאית ואם כן על פי איזה סעיף וכיצד אוכל להוכיח זאת?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ