שלום,
אני עובדת במקום עבודתי כ5 שנים, העבודה דורשת
שעות נוספות וכימעט תמיד זה גולש מעבר ל12 שעות ולא רק במיזם שלי אלא בעוד כמה מיזמים.
לפני כ8 חודשים נולדה לי בת ולכן הודעתי למנהלי המיזם שלא הוכל לעבוד שעות נוספות והשעות שאני יכולה לתת הן מ7:030 עד 16:30, המנהל שלי אישר זאת והוסבר לו שאינני יכולה לעבוד שעות נוספות מכיוון שאין עזרה מבעלי והוא מקבל את השכר היותר גבוה בבית לכן הוחלט בינינו כבני זוג שהוא יעבוד את האקסטרה שעות ואני יעבוד מה שאני יכולה. התקן במקום העבודה |(מפעל) הינו 9 שעות ולכן אני לא פוגעת בשעות העבודה לפי חוק וגם לא פוגעת כלכלית בכיסי.
היום בשיחה עם מנהלי נדרש ממני שאני ישאר שעות נוספות פעמיים בשבוע ואקח מטפלת שתשמור לי על הילדה, הסברתי להם שלא רווחי לי לעשות זאת כי אני מפסידה כסף ואני אצתרך להשלים מכיסי למטפלת ז"א אני ארוויח 25 ש"ח
לשעה ולמטפלת אצטרך לשלם כ35 ש"ח לשעה הפסד על כל שעה כ10 ש"ח, המנהלים סירבו להבין זאת מבחינתם הנני צריכה למצוא פתרון בכדי שהוכל לעבוד את השעות האלה ואם זה מצריך מטפלת ולשלם לה יותר נגיד בשפה בוטה "לא מעניין אותם", ולא נתנו לי לכמה זמן ואם בכלל יש על מה לדבר גם אין
העלאה הם אינם מעוניינים לתת לי זאת ומבחינתם העיקר לסתום "?חור בתקלה" הסברתי שאני חיה מחודש לחודש ולא שווה לי להפסיד כסף שבסופו של חודש אני אגיע להפסד לא קטן והיענות שקיבלתי שאני חייבת לעשות שעות נוספות .
ידוע לי שלפי חוק שעות נוספות זה בבחירה ולא בכפייה כשיכולתי לתת שעות נוספות היתי נישארת אפילו מעבר ל12 השעות לפי החוק אפילו בהריון אני יודעת שיכולתי לטבוע אותם על
הרעת תנאי עבודה בהריון .
לסיכום הם אינם מעוניינים להעביר אותי למחלקות אחרות ששם
עובדים 9 שעות והולכים הביתה והדבר עלול לגרום למכתב פיתורים.
אשמח אם תעזרו לי מחכה לתגובות.
תודה מראש,