פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: מסעדת רפאל בתל אביב - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: מסעדת רפאל בתל אביב - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
22/04/2014 13:31
שלום,

אנא פנה לייעוץ משפטי - משרדנו עומד לרשותך.
22/04/2014 13:17
היי

אני עבדתי במסעדת רפאל של השף רפי כהן במשך כמעט שנתיים. בחודשים האחרונים המצב במסעדה הפך להיות גהנום עבורי ועבור כל העובדים. הלנת שכר, איומים, צעקות, ביטול משמרות, משפטי שדה לעובדים ועוד... לא רק אני, אלא עובדים רבים חוו את היחס מרפי כהן עצמו והמצב במסעדה נהיה נורא. עובדים פוטרו ואחרים עזבו בגלל הלחץ והתנאים הנוראיים. אני המשכתי לעבוד למרות שלא קיבלתי משכורת כבר הרבה זמן. בסוף השבוע האחרון המסעדה נסגרה בהפתעה. ראיתי שרפי כהן טוען שהתיה מעילה בכספים אבל מה שנוצר כרגע הוא מצב אבסורדי מבחינתי ומבחינת עובדים אחרים שנותרו בלי משכורות.

אשמח לקבל מכם הסבר האם יש דרך לפעול על מנת לקבל את הכספים שמסעדת רפאל הגדולה חייבת לנו...אפילו במצב שהמסעדה סגורה...

מה עושים?
22/04/2014 13:31
שלום,

אנא פנה לייעוץ משפטי - משרדנו עומד לרשותך.
22/04/2014 15:41
היו כתבות בעיתון הארץ, בגלובס והיום גם באתר וואלה על מסעדת רפאל של רפי כהן... הרבה עובדים נפגעו כנראה ואילו הוא, השף, חושב כנראה שהלנת שכר זה פתרון במקרה של מעילה בכספים... אם אני לא טועה, אין שום סיבה בעולם שלפיה יכול המעסיק ולא חשוב עד כמה הוא מפורסם, להלין את השכר של העובד/ת שלו.... קחו עורך דין ותתבעו אותו.

חוצפה. בטח אם מסתכלים על המחירים של הארוחות במסעדת רפאל .
24/04/2014 18:52
מספיק לקרוא את כל התגובות והטוקבקים של גולשים בפייסבוק ובאתרי החדשות בשביל להבין שישנם עובדים נוספים וכנראה לא מעטים עם טענות קשות כלפי ההתנהלות של רפי כהן כלפיהם ובכלל...

לפי מה שהבנתי מחר יהיה ראיון בידיעות אחרונות עם רפי כהן וכנראה שיהיו תגובות של כמה מעובדי רפאל ... אין עשן בלי אש
24/04/2014 19:00
הי

אני עזבתי את העבודה במסעדת רפאל לפני ארבע שנים בערך. הייתי שם מלצר לתקופה קצרה וכבר אז ומהר מאד הבנתי שהעובדים כולם - צוות המטבח, המלצרים והאחמש"ים - סובלים מיחס לא טוב ומקרי הלנת שכר ... למזלי עזבתי מהר מאד.

מרחם על כולכם. גם לספוג השפלות, עכשיו גם האשמות ובנוסף לכל לא לקבל שכר ......... מרתיח!
27/04/2014 17:44
לפי הכתבה של ניב גלבוע המצב של רפי כהן לא קל בכלל... הוא כנראה נכנס לתוף פרנוייה לא קלה בגלל סיבות ברורות.... בכל מקרה, לעובדים נמאס ואין כל סיבה שיסבלו את הפרנויה של רפי כהן. מסעדת רפאל נסגרה לצמיתות והיא "תפתח" שוב רק בראש של רפי כהן, שכמו שניב גלבוע כתב בעדינות ... האף שלו נוזל והוא רץ לשירותים כל רגע...

ממליץ לכל מי שמסעדת רפאל חייבת לו כסף להקדים ולתבוע את מה שמגיע, כי לפי הסימנים בקרוב כבר לא ישאר כלום
01/05/2014 16:35
תאכלו את הכובע כל הבכיינים! מסעדת רפאל נפתחה היום אחרי פחות משבועיים שהיתה סגורה וחזר הלפעילות מלאה במתכונת מלאה עם צוות עובדים, מלצרים, טבחים ומנהלים אחראיים וטובים. כל מי שניסה לכלכך על אחד השפים הכי גדולים בארץ ועל מסעדה מפוארת כמו רפאל יכול לאכול את הכובע.

בנתיים לא שמענו על אף עובד שהגיש תביעה נגד המסעדה. רק בכיינים אנונימיים הכל מיני פורומים ובפייסבוק...

האמת תנצח!
02/05/2014 23:06
נדמה לי שמהשם של זה שהתכנה ״אוהב את רפי״ אפשר להוריד את ״אוהב את״,מה שמשאיר לנו את השם....... רבותיי,אין עשן בלי אש,חבר שלי עבד שם תקופה לא קצרה ואכל מרורים. נכון להיום מתארגנת תביעה,פרטים כבר ניתנו לחלק מהסגל שעזב ולחלק מהסגל הנוכחי,בהצלחה לכולנו.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: מסעדת רפאל בתל אביב - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ