{if 0} {/if}

הוספת תגובה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - עצמאית לא מוערכת
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
03/08/2023 13:03
שלום, שמי יעלי אני מדריכת חוגי כושר נשי בקאנטרי בצפון. כשהתקבלתי לעבודה המעסיקים התנו זאת בעבודה עם חשבוניות והחתימו אותי על הסכם. הדרישה של המקום היתה עבודה כפרילנסרית. ביקשתי להעלות את תעריף שיעוריי פעמיים ב12 שנים וזה הסצכם בעלייה של 20% כל התקופה (במקום דאגו לאיים בעדינות שימצאו מישהי אחרת) מאז 2015 אני מרוויחה אותו הדבר. לאחרונה ביקשתי להעלות את התעריף לסכום מסויים והמעסיק שייתן תשובה. הוא לא חזר אליי עד ששלחתי לו הודעה שאני מעלה בסכום חלקי עבור חודש יולי ומלא באוגוסט ושאם הוא לא יענה אני רואה זאת כהסכמה מצידו. היו מספר חילופי דברים בהם הוא אמר שהגישה שלי לא מקובלת עליו, שהוא קובע כמה ישלם לי וכו'. הגשתי חשבונית על הסכום החלקי ולפני כן אמרתי שאני לא יכולה לדרוש פחות מזה . ידוע לי שיש עוד מדריכים ומדריכות שמרוויחים יותר ממני ובשיחה איתו הוא אף הודה בזה שזה נכון. כעת אחרי שהגשתי חשבונית הוא לא מוכן לשלם מה שביקשתי, רק מה שהוא קבע. האם הוא יכול לעשות דבר כזה? האם אני נחשבת ביחסי עובד מעביד ?אני 12 שנים קבועה במערכת, משתמשת בציוד המקום, הולכת לפי לו"ז חופשות שהמנהל קבע, הם מאשרים החלפות שאני מביאה במידה ויש, הוא אמר שהוא קובע ולא אני, והתבטא כמה פעמים בצורה מתעמרת כלפי העובדים בהודעות בווטסאפ. היו עוד דברים כמו בקשה ממני להוריד תעריף בתקופת הקורונה מצד אחד מתעלמים מבקשותיי, לא מפרסמים אותי, לא משלמים תנאים סוציאליים, אין מתנות לחג כביכול אין יחסים ומצד שני באים בדרישות ומנסים להחליט איך אנהל את העסק. אני ממש זקוקה לייעוץ, אין לי איך לממן ואני שוקעת בחובות לבנק. תודה, יעלי

פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
מידע לעובדים ולמעסיקים
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!