מנהל בחברה המתעסקת בקולינריה , אני מנהל של עובדי שטיפה וטבחים ( לא מוגדר בפרוטוקול חברה בעל תפקיד)
לפי הבנתי אין דרך לרכוש ביטוח מקצועי לבעלי תפקיד מנהלים שלא רשומים בפרוטוקול חברה ).
1.איזה אחריות חלה עלי במידה ויש פגיעה בעובד או לקוח
2. בנקודה שבעל הבית או בעל מנייה כמעט שלא מופיע פיזית לעסק, במידה ויהיה פגיעה כזאת או אחרת כלפי עובד או לקוח זה חל עלי?????
3. בנוסף בחברה מועסקים עובדים דרך קבלן חיצוני עם אישורים , על מי אחריות של עובדים הללו במידה ואישור פג תוקף.
4. במידה ובעל הבית לא עומד בחוק לגבי תשלומי עובדים כלומר מסדר תלושים לפי הצורך האם אני חשוף גם לתביעות ????