{if 0} {/if}

הוספת תגובה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - זכויות בזמן הריון
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
06/11/2022 09:20
שלום רב שמי מור אני עובדת בחברת נדלן שנתיים בתפקיד של מנהלת חשבונות יחידנית . ומי בהיריון בשבוע 23 להיריון מה שהיה שסיפרתי למעסיק שאני בהריון זה התחיל להתיחס אלי בצורה מגעילה. בנוסף הבעלים של החברה קרה לי לשיחה ודרש מימני להוציא שמירת היריון כי המנהל הישיר שלי רוצה להביא עובדת חדשה במקומי .הסברתי לו שאיני זכאית לשמירה ושאני גם לא מעוניינת . הוא כנגד אמר לי שהיום עם רוצים להוציא שמירה אפשר וגם אמר לי שהוא יעשה לי השלמה לשכר . לאחר השיחה כל יום הבעלים בר וזאת אותי מה קורה עם השמירה.הסברתי שהלכתי לרופא. ואני לא זכאית הוא התעקש שהלך לרופא אחר יותר מקל השמירה . בנוסף דרשו מימני לצאת לחופש מואלץ על חשבון החברה אני כבר שבועים בחופש. בזמן הזה הביאו עובדת חדשה במקומי וגם הודעות לכול עובדים אחרים ולכול הספקים שאני כבר לא עובדת בחברה . בנוסף המנהל שלי התקשר ודרש מימני לבוא לעשות 3 שעות חפיפה לעובדות החדשה אשמח לדעת מה אני אמורה לעשות כמעט האם אני יכולה לתבוע אותם על היחס בהתנהגות והדרישה לצאת לשמירה האם זה חוקי אך שהם מתנהגים אלי תודה רבה

פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
מידע לעובדים ולמעסיקים
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!