{if 0} {/if}

הוספת תגובה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיטורין ללא שימוע
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
02/11/2021 15:47
היי אני עובדת במקום עבודה חודש ימים מרגע התתחלה
המתנתי לעבודה כחודש וחצי מהרגע התקבלותי עד להתחלה בפועל
בזמן הזה דחיתי הצעות עבודה קודמות
קובלתי לעבודה לתפקיד אבטחה חאחר שנאמר להםצשאיןמלי ידע מקדים
אתמול נידרשתי לכתוב נהלי ביטחון כאשר איןצלי ידע מקדיםצולא בסיס לכך, כאשר הלכתי לבקש עזרה מוותיקי המקום קיבלתי אמירה מהמעסיק שלי שהוא בקבט הראשי שאזור לי לעשות זאת
לאחר שציינתי בפניו שאני לא יודעת לעשות ואני אצטרך את העזרה שלו והתמיכה הוא ציין שאני לא מתאימה חו לתפקיד ואני מפוטרת שעלי לקחת את הדברים שלי
ציינתי בפניו שמגיע לי התראה מראש הוא אמר שאני עובדת רק חודש אמרתי לפי החוק מגיע לי , לאחר שפיטר אותי והוציא אותי הקבוצות וואספ באותו רגע ובזנן שהורדתי את הציוד שלי לרכב ציין בפני שאסור לי להיות במתחם במפעל כי אני מפוטרת אמרתי לו שוב אתה לא יכול לעשות זאת אמר לי אני אזמן אותך לשימוע זה נעשה לאחר שעה אחרי שהודיע לי בעל פה שאני מפוטרת
רציתי לדבר עם מנכל החברה כי הוא זה שמעליו כדי לברר את התמונה וסורבתי נאלצתי לספר למזכירה את הסיפור וחיכות ממנה לתשובה שהיא בעצמה אמרה לי מי שאמור לרשום נהלים זה רק קבט החברה שעבר קורס ואני ללא קורס כי הוא סירב להןציאאותי גם אם זה על חשבןני
האם זה חוקי לפטר אותי מעכשיו לעכשיו לקחת תדברים ואז אחרי יומיים לבצע שימוע?? שבפועל לא עשיצי שום עבירה על נהלים סהכ ביקשתי עזרה במשהו שביקש לעשות וכמובן לבצע את השימוע אחרי שפוטרתי כסוג של כסתח

פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
מידע לעובדים ולמעסיקים
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!