{if 0} {/if}

הוספת תגובה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - עבודה בעבודה אחרת בזמן חופשת מחלה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
21/03/2021 01:39
שלום רב,

אני נמצא כעת בחופש מחלה, בשל שיתוק בחצי פנים (עין לא נסגרת, חצי פני משותקות. אבחנה רפואית -פציאליס פריפירי (Bell's palsy). מקבל טיפול בפרידניזון (תרופה מפחתיה את התגובה של מערכת החיסונית כדרך לטפל במחלה, נחשבת כתרופה מדכא חיסון)
אני עובד בתור אח בבית חולים, עם חולים במצב קשה וחולים עם הקאות,דימומים, שיעול והפרשות...)
בשל המצב שאני צריך לחבוש מסכיה בעידן נגיף הקורונה ובשל קבלת הטיפול בפרידניזון שמדכא חיסון, והסיכון לבריאות הכרוך בעבודה זו, אין מומלץ ואפילו מסוכן לעבוד בעבודה הזו, בנוסף לכך שבעת עטית המסיכה כל האוויר ננשף לעין מה שיכול לגרום לדלקות ובעיות בעין שלא נסגרת עם רפלקס ספונטאני בשל המחלה. ועוד כמה וכמה שאין להוריד מסיכה למשך 8 שעות ויש צורך בטיפות עיניים 4 פעמים ביום.

השאלה: האם מותר לעבוד (בעסק פרטי משלי) בעבודה עם תנאי עבודה נוחים, כמו לדבר עם אנשים בריאים ןלהעריך את תפקודם היום יומי, תוך שיחה שתמשך בערך כ 45 דקות עם שמירת מרחק ועטית מסיכה לתקופה קצרה?
האם זה נחשב כעבירה על החוק או הפרה בתנאי ההעסקה בשל היותי נמצא בחופש מחלה מהעבודה הבסיסית שאני עובד בה?
האם מותר למעסיק להעיר לי על עבודתי בעבודה השניה? כדבר והתנהגות לא איתית\לא חוקית?

פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
מידע לעובדים ולמעסיקים
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!