פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - התפטרות בגלל אלימות בעבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
29/05/2013 15:55
שלום רב לכולם!

האתר שלכם מעולה לנושא זכויות העובדים וקראתי בו הרבה. יש לי מקרה של אלימות בעבודה ואני מבקש את דעתכם:

אני עבדתי בבית קפה כמשך שנתיים רצוף כעובד שכיר עם הרבה שעות נוספות ומשמרות כפולות. עבד איתי בחור בשטיפת כלים שהיה שותה בעבודה בחור מבוגר ואלכוהליסט שהבעלים ידע זאת ועשה איתו שיחות על כך שזה לא בסדר.

ביום בהיר אחד השוטף הזה היה כניראה עצבני ודחף אותי בחוזקה עד שנפלתי על הריצפה וזה מצולם במצלמות לאחר מכן פניתי לבעלים של בית הקפה ואמרתי שהבנאדם אלים ואני לא יכול לעבוד איתו באותה המשמרת. הבעלים אמר שאין מה לעשות ואין לו מישהו אחר ושאני לא קובע עם מי לעבודה ושעליי להיתמודד עם המצב אז אמרתי לו שהוא לא משאיר לי ברירה אלה להתפטר כי אני לא סומך על הבנאדם ופוחד ממנו.

חשוב לציין שלא עיצבנתי את אותו הבנאדם ולא דיברתי איתו הוא סתם הוציא עלי עצבים וכניראה היה שיכור האם מגיע לי להיות מפוטר בדין פיטורים? אני ממש לא רציתי ולא רוצה עדיין להפסיק לעבוד אבל אין לי ברירה בגלל המצב של האלימות שלא מקובלת עלי בכלל.

מה אתם אומרים?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ