אני מאבטח באחד הקנינים באשקלון קניון גירון אני נוסה נשק באקבות שהישתתפתי בקורס אבטחה בסיסי ויש לי טעודת מאבטח! אני עובש בחברה כאת כ 3 שנים אך עבדתי באותה חברה לפני זאת כ 13 שנה כלומר 16 שנה אים אפסקה של שנה ו 3 חודשים שבהם אבדתי בחברה אחרת גם כמאבטח שאלתי היא האים ניתן להתיל על המאבטח עבודה נוספת כגון מדידת חום והכפדה על חבישת מסכות ואיני מתכבן לכמה עשרות אנשים אלה במשך כול היום או יוטר שבזמן הזה ניכנסים לקניון כ 1300 בממוצה: והמאבטח בידו האחד אוחד במד חום ביד השנית שני מונים אחד לכניסה ואחד ליציאה ופשות לא ניתן לבדוק כבודה כיא עסוקים במדידת חום כול דקה משעות היום וזא ללא תוספת על משכורת מנימום 29.12 ש''ח ורק בגלל שמנכ''ל הקניון רוצה בזאת! ובכל בכול שנות עבודתי אני ניתקל איך דושים מהמאבטחים לבצע עבודה שבכלל לא שיכים לאבטחה! כמו כן ידוע לי שמאבטח אים נשק מכבל 32 ש''ח לשעה ולא רק 29.12 כמו שומר ללא נשק ואנו מקבלים את מינימום! באים אפשרי הייתי רוצה לכבל את תשובתכם בפקס 0774462456! ברצןני גם לציין שלאיתים נישלכתי למקמות עבוד מרוחקי כ שלושת רבי שעה נסיע ברכבי מהבית כלןמר שעה וחצי הלוך חזור אך כיבלתי רק 22 ש''ח לדלק! זה חוקי כול מה שציינתי כאן?