פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - רוצה הפרשי פיצויים!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
29/05/2013 10:43
שלום רב, עבדתי בחברה קטנה מעל ל-5 שנים כמנהלת משרד. בשנה האחרונה יצאתי לחופשת לידה של 5 חודשים, לאחר חופשת הלידה ביקשתי לחזור ל-60% משרה. היה הסכם בע"פ ביננו כי בספטמבר אחזור למשרה מלאה לאחר שאכניס את הילד למסגרת מסודרת. לאחר שהכנסתי ורשמתי את הילד לגן הבוס שלי הודיע לי כי לא יוכל להחזיר אותי למשרה מלאה משיקולים כלכליים של החברה שלא מאפשרת לו זאת. וכך סחב אותי כמעט חודשיים. באופן דיסקרטי התחלתי לחפש עבודה ולכשמצאתי משרה אחרת נתתי התרעה של חודש על פיטוריי. לאחר שהתחלתי לעבוד במקום החדש ראיתי כי הבוס שלי לא מעדכן אותי לגביי הפיצויים לכן פניתי אליו ואמר כי איני זכאית מכיון שאני התפטרתי. לאחר שציינתי בפניו כי פיטוריי נבעו כתוצאה מהרעה בתנאים הוא הסכים לשחרר לי את קרן הפיצויים. בטופס 161 מצוין כי גם המעסיק צריך לשלם לי הפרש לפיצויים אך הוא מסרב ולא רואה כיון שלא רואה בזאת הרעה בתנאים!! חשוב לי לציין כי לא נעשה בינינו שום הסכם כתוב על תנאי העסקתי במשך כל תקופתי במשרד. אודה לעזרתך ולעדכונך לגבי זכאותי לקבלת הפרש הפיצויים מצד המעסיק.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ