האם מכוח סעיף 57 לצו ההרחבה בענף אולמות וגני אירועים קובע כי ההפרשות הפנסיוניות שהמעביד הפריש לעובד יבואו במקום חובת תשלום פיצויי פיטורים בהתאם לסעיף 14 לחוק פיצויי פיטורים באופן הבא (להלן ציטוט מהצו):
א. בגין התקופה והרכיבים בה בוצעו ההפרשות בגין רכיב פיצויי הפיטורים לקרן הפנסיה - במקום 72% מחובת המעסיק לתשלום פיצויי הפיטורים.
ב. בגין התקופה והרכיבים בה בוצעו ההפרשות לרכיב השלמת פיצויי הפיטורים (2.33%) לקופה אישית לפיצויים או לקרן הפנסיה - במקום 28% מחובת המעסיק לתשלום פיצויי הפיטורים.
ג.בגין התקופה והרכיבים בה בוצעו ההפרשות בגין רכיב פיצויי הפיטורים לקופת ביטוח, ככל שבוצעו - במקום 100% מחובת המעסיק לתשלום פיצויי הפיטורים.
ד. שחרור כספי השלמת פיצויי הפיטורים (28% או ההפרשה בשיעור של 2.333%).
המעביד ישלם לעובד השלמת פיצויי פיטורים (ככל שלא הפריש הכספים ובגין התקופות בהן לא הפריש ו/או הרכיבים בגינם לא הפריש) וכן ישחרר לעובד את הכספים שנצברו (בגין השלמת פיצויי הפיטורים בקופת הגמל האישית לפיצויים או בקרן הפנסיה ככל שהופרשו ובגין התקופה בה הופרשו), במועד קרות אירוע המזכה בפיצויי פיטורים ו/או בסיום עבודה במקרה של זכאות לתשלום גמלה מקרן הפנסיה (זיקנה, נכות או שאירים) ובלבד שעובד שלא יהיה זכאי לתשלום גמלה מקרן הפנסיה בשל כך שלא נצבר לטובתו מינימום מזכה בגמלה, יהיה זכאי אף הוא לתשלום השלמת הפיצויים.
ואחרי ציטוט הסעיף שאלתי הנה האם סעיף זה קובע כי לעובד בענף הקייטרינג באולם אירועים גם אם יש לו קרן פנסיה או ביטוח מנהלים המעסיק מחויב לשלם לו את מלוא פיצויי הפיטורים (100%) באם התפטר או פוטר ?