פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - החלטה לפטר אישה בהריון
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
16/05/2013 10:07
התחלתי לעבוד בעבודתי הנוכחית כאשר הייתי בהריון ראשון (קיבלו אותי לעבודה בהריון) העבודה הייתה לפרויקט מסויים, בחוזה שנתי. כעבור שנה הפרוייקט לא הסתיים והאריכו לנו את העבודה ללא חוזה (טעות חמורה מאוד מבחינתי... אבל יצרנו יחסי עבודה מיוחדים אז לא חשבתי שזה יהווה בעיה).

היום אני ב"ה שוב בהריון, קצת מוקדם מהמתוכנן. הפרויקט נסגר בגלל בעיות תקציביות והחלו בקיצוצים. בענייני, פנו למשרד התמת לבקש אישור לפיטורין. במכתב לתמת, צויין שהם קיבלו אותי בהריון, האריכו את תקופת ההתקשרות ללא חוזה, וגילו שאני בהריון כשבאו לפטר אותי. חוץ מזה שהמכתב קומם אותי (הציג אותי די "סחטנית", כשהאמת היא שהם קיבלו אותי בהריון אבל פיטרו ארבעה אנשים אחרים - ואני החלפתי את ארבעתם, הודעתי להם שאני בהריון בשיחה שהתקיימה שלא ידעתי שהיא שיחת פיטורים (הגדירו אותה "תכנון שנתי") ולא האריכו את החוזה בגלל שהם אמרו שעוד לא קרה ששילמו למישהו בלי חוזה, ושאין טעם. והאמנתי להם...)

בכל מקרה, מאמצי למצוא עבודה עולים בתוהו, שכן כל מי שמגלה שאני בהריון פתאום יש לו כל מיני תירוצים, ופרנסה אני חייבת. שאלתי היא, מהו הסיכוי שהתמ"ת יאשר להם לפטר אותי והאם יש משהו שאפשר לעשות אחרי החלטת התמת?




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ