פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שאלה בענייני עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
16/01/2018 20:41
שלום,
השאלה בנושא ענייני עבודה,
עבדתי בחברת הלוואות חברה חדשה יחסית שהייתה פתוחה 4 חודשים כשהגעתי, התחלתי לעבוד שם בתאריך 28 למאי 2017 משרה מלאה. היו לי כמה פעמים(חודשים) שהמעסיק לא הכניס לי את המשכורת בזמן אך בסופו של דבר הוא היה כן מכניס. ואז לקראת המשוכרת של חודש ספטמבר (החודש האחרון שעבדתי שם) בערך בתאריך 30/9/17 המעסיק עשה שיחה לכל הצוות שהוא רוצה להגדיל את העסק וכנראה לעבור למקום אחר, ולכן הוא כרגע סוגר לשבועיים את המקום עבודה ויצור עימנו קשר אם הוא עדיין יצטרך אותנו או שהוא יחליף צוות לגמריי במקום החדש (לטענתו).

הגיע ה10 לאוקטובר והמעסיק לא הכניס לי את המשכורת בזמן ניסיתי להתקשר אליו בפלאפון והוא נעלם לא ענה לשיחות שלי כלל, ובנוסף התברר לי שהוא סגר את המשרד לגמריי והמשרד נשאר ריק וכך גם לא הכניס לאף אחד מהעובדים שכר.

לאחר כמה פעמים שניסיתי לתפוס אותו בפלאפון החלטתי ללכת לבית משפט להגיש נגדו תביעה ב15/10/17 ורשמתי לו בהודעה שאני מגישה כלפיו תביעה בבית משפט, הוא התקשר אלי כשהייתי בבית משפט עצמו ואמר לי "מה קורה מה נשמע" אני אמרתי לו ישירות שאני רוצה את המשכורת שלי והוא התחיל לבלבל את המוח בכל מיני תירוצים בקיצור אמרתי לו שאין בעיה נחכה לדיון בבית משפט ונפתור את זה משפטית אם ככה שהוא לא מוכן להכניס לי את המשכורת . הגשתי נגדו את התביעה יחד עם 2 תלושי שכר אחרונים של חודש יולי ואוגוסט.

אחרי חודש וחצי קיבלתי מכתב מהבית משפט שאני צריכה להחתים אותו על אישור מסירה הבעיה שהוא נעלם לגמריי, לא דיברתי איתו מאז התביעה, ניסיתי ליצור קשר עם חבר'ה שמכירים אותו מהעבודה לשאול אם יש להם מושג איפה המעסיק יכול להיות והאם הוא פתח חברה חדשה ואיפה היא, והם טוענים שאין להם מושג איפה הוא וחלק גם אמרו לי שיש לו חובות גדולים וכל מיני בעיות למינהם.

השאלה שלי היא: ביגלל שאני לא יודעת איפה המעסיק גר או איפה ביכלל לחפש אותו כי הוא ברח (הוא ואשתו התגרשו ומאז הוא לא גר איפה שהם היו גרים ביחד) חשבתי להתקשר אליו בנייד ממספר אחר ולהקליט את כל השיחה במידה ויענה ולהגיד לו שאני קיבלתי מכתב מהבית מישפט ואני צריכה שהוא יחתום לי עליו. או שיש לכם הצעות אחרות מה כדאי לעשות בנידון?
תודה!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ