פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - סירוב לשלם שכר
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
03/04/2013 14:10
שלום,
כבר מספר שנים שאני עובד של חברת כ"א ומטעמה אני עובד בבית מלון במשמרות (מספר פעמים בחודש). בחודש יוני-יולי של שנה שעברה עבדתי מטעם כ"א במלון וחברת כ"א מסרבת לשלם לי על 3 משמרות מאותה התקופה עקב 2 סיבות:
ראשונה: בגלל שבחלון זמן של אותן המשמרות האישור עבודה שלי מהצבא לא היה תקף עדיין.
הסיבה השניה: כי הם טוענים שהם לא שלחו אותי למשמרות האלה במלון ובאתי לעבוד שם על דעת עצמי. זהו תירוץ ואין הדבר כך כי במשך שנים היה ידוע לכ"א שבשעות שהכ"א לא עובד וצריכים עובדים במלון אז המלון יותר קשר ישיר איתי. הדבר מקובל ונעשה גם היום באותה צורה ואני מקבל את המשכורת כרגיל. אני מחתים אצבע והמלון מעביר את הכסף לכ"א ומכ"א אני מקבל את המשכורת כרגיל. לכן גם באותה ההזדמנות המלון העביר את הכסף לכ"א.
נכון להיום אני ממשיך לעבוד מטעמם אך הם מסרבים לשלם לי על אותן שלוש משמרות שמסתכמות בכ-700 שקל. אומנם הסיבה הראשונה מוצדקת ובתום לב טעיתי בהתנהלות בנושא הוצעת האישור כי ל הכרתי את התהליך היטב אך בכל אופן אני עבדתי ולכן על פי הבנתי מגיע לי שכר על כך.
אשמח לשמוע מה דעתכם.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ