פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - התנהגות קשה של סמנכ''ל כספים בחברה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
07/03/2013 17:20
שלום,

ברצוני להתייעץ על מקרה שהתרחש בחברה שבה אני עובדת. אתחיל בסיפור רקע: סמנכ״ל הכספים בחברה מטיל אימה על כל עובדיו, צועק, מדבר בצורה מאוד בוטה, מעליב, נוטה למצבי רוח קיצוניים, עושה אפליה ברורה בין עובדיו וכו׳..

ישנם סיפורים מאוד מטרידים עליו שעוברים מפה לאוזן...זרק עציץ על עובד, העיף כיסא, טרק דלק.... אך הסיפור שאליו אני הייתי עדה, לא נשכח מזיכרוני ומאוד מטריד את מנוחתי.

ביום שבו נשארנו לעבוד שעות נוספות, עד שעה מאוחרת הזמנו כולנו אוכל. סמנכ״ל הכספים הגיע במצב רוח מאוד מוזר ופסיכוטי...(בטענה שהפסיק לעשן...)זרק בדיחות לא ענייניות, ונורא התעצבן שאין לו סכו״ם חד פעמי מאחר והוא שומר מצוות.

אחד העובדים היה מאוד מוטרד מהעניין וקם לחפש לו סכו״ם אך ללא הצלחה. סמנכ״ל הכספים אכל את הארוחה שלו ברובה עם ידיו. לאחר שסיים לאכול, פשוט קם בהפגנתיות...ביקשו ממנו להמשיך לשבת...אך הוא טען עם אף אחד בשולחן אין לו שפה משותפת ואנו לא מעניינים אותו.

אז הוא פשוט ניגש לעובד שחיפש לו סכו״ם...הראה לו את ידיו המשומנות והתלונן שוב על כך שלא היה לו סכו״ם ואז פשוט בלי להתבלבל ניגב את ידיו על החולצה של אותו עובד!

העובד כתגובה אמר לא נורא זה סוודר שחור לא רואים...וסמנכל הכספים ענה בתגובה נוראית: כולך שחור ( הערה לצבע העור של העובד).

אני פונה אליכם לעזרה ועצה האם יש מה לעשות עם המקרה המדובר. מאסנו בהתנהגות הברוטלית והדוחה של סמנכ״ל הכספים...ואנו רוצים להעביר את התלונות שלנו הלאה.

אודה לעצתכם.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ