פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיטורין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
פיטורין
01/06/2014 16:17
היי,

אני נותן שירותי הדרכה למוסד ציבורי מזה כ-5 שנים דרך חברת היי טק. התפקיד מרובה נסיעות מצד הלקוח שאליו אני כפוף (לציין כי החברה דואגת לי לרכב/ למשכורת) אך התקבלתי לעבודה אחרי ראיון עבודה אצל הלקוח.

לפני תקופה של חודש וחצי החלו לי כאבי ברכיים, בהמלצת האורטופד ביצעתי מס' בדיקות ובעקבות בדיקות אלה נתן לי חופשת מחלה של שבוע והגבלה מנסיעות ארוכות וממאמץ עד לתום הבירור הרפואי ממה נגרמת הבעיה, כעבור 3 שבועות בהם עבדתי בעיר המגורים (למרות שמסרתי להם כי אני יכול לעבוד בעוד מגוון מקומות) הלקוח הודיע לי כי מבחינתו אני יכול להישאר בבית כבר מרגע השיחה, לאחר שהתעקשתי שמגיעה לי התראה של 30 יום וכמובן שאני לא הולך הביתה ללא מכתב, קיבלתי מכתב מהלקוח שאומר שאני מסיים את תפקידי אצליהם בעוד כ-33 ימים.

החברה שאצלה אני עובד מתעקשת שארשום מכתב התפטרות ואני לא מסכים ואני לא יודע מה הסטטוס שלי. האם ב-30.6. אני מסיים רשמית לעבוד?

האם החברה לא הייתה אמורה לבצע לי שימוע? האם מותר לפטר עקב הגבלה זמנית? האם להמשיך להגיע לאותו מקום? ואם הם יכולים לחייב אותי לעבור תפקיד כדי להימנע לפטר אותי?

אודה לתשובתך.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ