פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - האם יש לי עילה לתבוע?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
26/05/2014 11:21
עד לא מזמן עבדתי בחברה למשך חצי שנה. בחופשת הפסח החברה החליטה להיכנס לתקופת הדממה של כשלושה שבועות. מעסיקי התחייבו בפני ובפני שאר חברי לתפקיד שנקבל עבור חלק מהימים הללו תשעה ימי חופשה. נאמר לנו שכיוון שלאף אחד מאיתנו אין מספיק ימי חופשה יתנו לנו להיכנס למצב של מינוס ימי חופשה.

כאשר חזרנו מההדממה מעסיקי החליטו לתת לנו לבצע עבודות סבלות. עבודות אלו גרמו לי לבעיות גב שמשפיעות עלי עד היום. עקב כך לא יכולתי לעבוד באופן מלא. (כמובן שיש לי אישורים רפואיים לכך).

כשבוע לאחר מכן קיבלנו תלושי שכר . כאשר השוותי את תלוש המשכורת שלי לזה של חברי לתפקיד ראיתי שאני היחידה שלא נתנו לה להיכנס למצב של מינוס ימי חופשה ולכן היחידה שלא קיבלה תשלום עבור כל ימי החופשה שהובטחו.
כאשר ניסיתי לברר עם מעסיקי את פשר הדבר קיבלתי באותו יום מכתב פיטורים ללא כל התראה מוקדמת.

כשבוע לאחר פיטורי החליט אחד מחברי לתפקיד להתפטר. הוא בדק לגביי המצב של מינוס ימי חופשה ומצא שהדבר אינו חוקי. הוא שלח מכתב למנהלת חשבונות של החברה ובעקבות זאת קיבל מכתב התנצלות מבעלי החברה והבטחה לקבל את הכסף במלואו על חשבון החברה ולא כימי חופשה בתשלום.
ניסיתי ליצור קשר עם מעסיקי לשעבר ועם מנהלת החשבונות של החברה בשביל לבדוק לגביי הימים הללו ולא קיבלתי מענה.

רציתי לדעת האם אני זכאית לתשלום עבור הימים הללו? חשוב לציין שאי מתן התשלום באותו חודש פגע בי כלכלית.




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ