פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - מה לעשות במצב כזה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
02/05/2014 18:35
שלום
עבדתי בסוכנות ביטוח שנה בתור מזכירה של המשרד.
לאחר שנה החלטתי להודיע את התפטרותי מסיבות שונות אבל הסיבה שצינתי במכתב התפטרותי היא בגלל לימודים
למרות שהיא לא נכונה. היה לי קשה מאוד בכך שיש מצלמות במשרד אשר מצלמות כל פעולה שלי (אפילו שבעל המשרד תמיד ציין בפנינו שאין מצלמות ובגלל זה לא צינתי זאת במכתב). ביום שהגשתי לו את המכתב נתתי לו התראה של חודש מראש , ובשיחה הזאת (אשר היא מוקלטת גם בניד שלי וגם במצלמה של המשרד) הוא ביקש ממני להישאר עוד מספר ימים מעבר לחודש כדי לתת התלמדות למחליפה שלי כמובן שהסכמתי וכמה ימים אחרי זה הודעתי לו שאני יעזוב ב9.5 במקום ב3.5 כדי לתת לו עוד זמן וכמובן גם שלחתי לו מייל אל כך .והתחלתי לחפש עבודה שתאריך ההתחלה שלה היה ב10.5 והיו לי כמה הצעות עבודה אשר הציעו לי להתחיל לעבוד האצלם לפני אך סרבתי להם כדי לעמוד במה שסוכם אייתו. אתמול ב1.5 בסוף היום אני מקבלת מכתב אשר כתוב בו שאין צורך שאני יגיע יותר לעבודה כמובן שזעמתי ודרשתי לקבל הסבר אל כך וקיבלתי תשובה לא הגיונית. כמובן שביקשתי שישלם לי את המשכורת עד ל9.5 כמו שסוכם וגם לא לשלם לי דמי הבראה אפילו שאי עובדת שנה אייתו והוא לא הסכים אחרי ריב ממושך אייתו יצאתי מהמשרד בדמעות בלי לקחת את הדברים שלי. היום שלחתי לו הודעה עם אני יכולה להגיע ביום ראשון כדי לפנות את המגירות שלי מדברים האישיים שלי ולקבל את המשכורת לפחות לחודש שעבדתי בו(המשכורת משולמת לנו בצק). הוא סרב וטען שהכניסה שלי למשרד אסורה והוא היה מוכן לדבר איתי אחרי שירגע מהתנהגות שלי אתמול ושאני צריכה להיזהר ממנו כי הוא יכול לתבוע אותי אל כך. מה כרגע אני יכולה לעשות? מדובר פה בהרבה כסף שמגיע לי גם המשכורת של חודש קודם וגם הדמי הבראה וגם הימים שהוא צריך לשלם לי כי הוא פיטר אותי מוקדם יותר. כסף לעורך דין אין לי כי הוא לא שילם לי משכורת.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ