לפני כחודש נעשתה לי הרעת תנאים בעבודה ומתפקיד בכיר וקבוע לאורך שנים של מזכירות בכירה ופקידות כללית וקלדנות, ניסו להוריד אותי לתפקיד של עובדת ייצור:
לעמוד ליד מכונות CNC ולעשות אריזות וברקודים והדבקת אטיקטים והכנת שקיות וי.סי.אר כחולות עם מכונת יד. ולספור ולמיין כל מיני חלקים גדולים וקטנים ולשים אותם בשקיות וקרטונים. ולהכין ארגזים. ולהדביק. ולגזור ניילונים קשים.
ועדיין מנסים לעשות לי את זה כנגד רצוני ובידיעתם. וגם אין שום מסמך/ הצהרה חתומה מההנהלה שאני צריכה לעשות את זה. וזה לא מצויין גם בחוזה ובתנאי ההעסקה שלי בכלל.
כמו כן, לא הייתי מעוניינת להתפטר מרצון מהעבודה כי אני מועסקת שם קרוב ל- 9 שנים בערך ויש לי גם תעודות ואסמכתאות מלימודים וקורסים שלמדתי ועברתי בהצלחה רבה. ויש לי גם ידע. כל זה בנושא של מזכירות, קלדנות ופקידות בכירה 1+2
ברצוני לדעת בבקשה מה עליי לעשות במצב כזה? ומהן זכויותיי? והאם זה צודק כל העניין הזה?
פרטים נוספים על העסק:
העבודה שאני מועסקת בה היא מפעל לעיבוד שבבי ופלסטיק וזה עסק משפחתי. ויש לנו 3 מנהלים ו- 15 עובדים סה"כ (כולל המנהלים). והעסק עצמו (מקום העבודה שלי) רשום וחבר גם בהתאחדות המלאכה והתעשייה.