פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 187
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

אברהם
03/07/2019 10:34
במקום עבודתי, אני זכאי להוצאות רכב, בתנאי שהרכב רשום על שמי. הרכב
שאני משתמש בו, רשום על שם אשתי. האם עלינו לעשות העברת בעלות?
רחלי
03/07/2019 05:57
עובד נפגע באמצע יום העבודה. האם המעסיק צריך לשלם לו יום עבודה מלא?
כינרת
02/07/2019 21:28
חסרות לי עוד 40 נקודות על מנת לסיים את לימודי הגמול א. עד עכשעו לא הצטרפתי להסתדרות. האם אני מחוייבת לנצטרף להסתדרות על מנת לקהל את דני הגמול? האם יש אפשרות לתשלום חד פעמי ולא להצטרף להסתדרות עד הפנסיה?
נועם
02/07/2019 18:00
אהלן
איך אני מחשב שווי של חדר אוכל במקום העבודה, מבחינת שכר / תנאים נלווים?
כלומר נניח ואני מקבל שכר של 10,000 שקל,
כמה שווה חדר אוכל?
החישוב שאני עשיתי זה עלות של 50 שקל לארוחה * 22 יום = 1000 שקל בערך (שאני מקבל בנוסף למשכורת).
זה חישוב נכון?
ליאל
02/07/2019 17:31
שלום עורך דין נכבד

אני עוקבת אחרי האתר שלכם ואחרי עמוד הפייסבוק הנפלא שלכם כבר הרבה שנים ועכשיו הגיע תורי לשאול:

עבדתי כמעט שנתיים בחברת הושבה לאירועים, ועזבתי לפני כארבעה חודשים. ירדו לי מהמשכורת הפרשות פנסיה, אך המעסיק מסתבר לא הפריש לי לשום קופת גמל.
את זה גיליתי לאחרונה מחברה שעדיין עובדת שם וגם לה יורדים מידי חודש דמי פנסיה. בבירור עם חברות הביטוח גם אליה לא מופרשים לקרן.
מה הצעדים שעלינו לנקוט ?
תודה רבה
רון
02/07/2019 17:17
לאחר ביצוע תיאום מס ביטוח לאומי על שנת 2013, הם הגיעו למסקנה שיש לי חוב.
עקב כך שעבדתי אצל כמה מעסיקים ללא תיאום מס אז לא שילמו עליי את כל הסכום הדרוש.

האם יש לי איך או על מה לערער? לא ברור לי איך הגעתי למצב שבו אני עובד וגם חייב להם מס
משי
02/07/2019 17:15
אחר הצהריים טובים
התייעצות בקשר למקום עבודה אשמח אם תענו...

במידה ומקום העבודה מוציא אותי לקורס כדי שאהיה מוסמכת לתפקיד, אבל בסיום הקורס לא קבלתי תעודה והמעסיק טוען שבמידה ואתפטר לפני שנה הוא יחייב ב2500 שקל.

יש לו אפשרית כזאת?

לא קבלתי שום מסמך על סיום קורס.
יעל
02/07/2019 16:39
במידה ועובד נמצא בחופשת מחלה / ימי חופשה- האם עדיין יש לשלם נסיעות על ימים אלו ? במידה וכתוב בחוזה סכום הנסיעות לחודש
פ.ב
02/07/2019 15:37
ביטוח לאומי מחלקת שיקום הם נוכלים ורמאים גדולים מאוד!!
ואסביר גם למה?
אני אישה שמאובחנת עם פיברומיאלגיה ועוד מחלות מסביב. אז יש לי 41% נכות רפואית ו-0% אובדן כושר עבודה.
ולצמיתות קיבלתי 15% שלא מזכים אותי בשיקום.......
לפני כ 4 חודשים מתקשרת אליי סטודנטית מציגה את עצמה טלפונית ואומרת לי שהיא ראתה שהגשתי נכות אבל ללא קצבה חודשית ושביטוח לאומי העניקו לי "מתנה" ליווי שלה שהיא סטודנטית בשנה ראשונה שלה בלימודי התואר כעו"ס שיקום.
הזמינה אותי להיפגש איתה ולבדוק יחד איתה את הזכויות המגיעים לי.
בסוף הפגישה היא אמרה לי שאם אני רוצה למצות את הזכויות שלי אני אהיה חייבת להיפגש איתה באופן קבוע בימי שלישי בשעה 10:00 כל שבוע.
כבר אחרי הפגישה הראשונה שלי איתה אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ביום חמישי להרים אליה טלפון והסברתי שאני מאוד מעוניינת למצות את זכויותיי במיוחד כשאני חד הורית שמגדלת את ילדיי לבד.!
אבל, אמרתי שאני לא אמשיך בתהליך כי לא הייתי פנויה רגשית והכאבים גם הקשו עליי להיפגש איתה בכל שבוע.
היא התייעצה עם העו"ס שמדריכה אותה ושתיהן אמרו שלפני שמחליטים החלטות הן יגיעו אליי לביקור בית והסכמתי. טיפשה שכמותי לא הבנתי לאן זה הולך.
בביקור בית הן הבינו את הקשיים הפיזיים והכלכליים הקשים שאיתם אני מתמודדת והן שיכנעו אותי להמשיך במפגשים כי מחלקת שיקום תשקם לי את החיים,בריאות וכלכלה.
הסכמתי ולא עמדתי בפיתוי כל-כך רציתי לעשות משהו טוב עם עצמי...
לאחר מספר חודשים שאני מגיעה באופן קבוע למפגשים הלא ברורים שהיו לי עם הסטודנטית הן החליטו שהגיע הרגע להתחיל תהליך.
תוכנית "נתיב" סיפרו לי שזה ל 4 חודשים רצופים ויש גם קצבה חודשית על התקופה הזאת.הלכתי לראיון כדי להתקבל ויצאתי בתחושה שזהו עכשיו הגיע הרגע להשתקם.
אבלל, 4 ימים לפני תחילת התוכנית הסטודנטית מתקשרת לבשר לי שלא התקבלתי שהיא לא יודעת ולא הכתובת לדעת מה הסיבה לזה?
העו"ס שמנחה אותה מתקשרת אליי כמה שעות אח"כ להסביר את הסיבה לזה שלא התקבלתי. נחשו מה?? לא התקבלתי ל"נתיב" כי אני חד-הורית ואישה חולת פיברומיאלגיה היא כל רגע אמרה יש עוד סיבות אבל לא פירטה באמת. לא כל כך הבנתי את מי משקמים? אם כחד הורית וכחולה אני לא מתאימה אז מי כן?
כעבור שבוע של לחצים טלפוניים שהופעלו עליי מצד הביטוח הלאומי לחזור לשיקום הסכמתי רק לנהל שיחה איתן ובנוסף גם עו"ס מהרווחה שהצתרפה לאותה השיחה.
בשיחה שלושתן לוחצות עליי שלא לעזוב כי זה יהיה פיספוס גדול וחבל חבל
בסוף נכנעתי והסכמתי להמשיך כי המצב שלי כל כך גרוע שלא עניין אותי הרבה רק להתחיל כבר משהו.
והפעם אחרי ההתנצלויות שלהן והסברים שלהם שזה לא בכוונה ושזה פשוט היה טעות מצערת שלהם..
עכשיו בואי תתחילי לפני ה-כל איבחון.
שאלתי מה עושים באיבחון ולכמה זמן זה? אמרו לחודש ימים והפעם את בטוח בטוח בטוח מקבלת קצבה אמרתי אוקיי ושוב הסכמתי במיוחד כשאין לי הרבה ברירות. יש לי 2 ילדים קטנים להאכיל ולדאוג לצרכים הבסיסיים שלהם לפחות.
התחלתי תהליך איבחון באמצע חודש מאי לפי ההזמנה שלהן וקביעת תאריך גם לפי ההנחיות שלהן.
אחרי שבועיים של איבחון אמרו לי שזהו נגמר האיבחון ושאני עכשיו צריכה לחזור הבית עד לסיכום האיבחון מול הפסיכולוגית תעסוקה והעו"ס, וכמובן שגם הסטודנטית והמאבחנת הן חלק מכל החבילה.
ביקשתי להמשיך ולסיים חודש ימים כפי שהובטח לי ובנוסף הסברתי שאין לי שום כוונה לחזור הביתה ולהיזרק בספה מהפחד לא לשקוע בבית שוב. לבסוף
קיבלתי הארכה ממש נחמד ויפה
ואז מגיע הרגע של הקצבה.
דרך אגב אף אחת מהן לא אמרה לי ולא הסבירה שיש חובה לעשות 16 שעות שבועיות אבל,מבחינת השעות דווקא לא הייתה שום בעיה.
הקצבה שהובטח לי על תקופת האיבחון... כמו שאתם בטח מנחשים איננה
והעו"ס אומרת לי שוב נפלה טעות אני רואה במערכת שהיית חצי חודש של מאי וחצי חודש של יוני ולכן אין לך שום קצבה ואפילו לא נסיעות. בסוף שילמו נסיעות אבל הקצבה 5200₪ לא הגיעה.
כעסתי רתחתי אבל מה עוד אני יכולה לעשות אחרי שכבר סיימתי את האיבחון??
ניסיתי להיות הכי מאופקת ולהגיע לשיחת סיכום ובאמת כך עשיתי לאחר האיבחון המתיש ומייגע שהיה לי במשך חודש ימים.
חשבתי לעצמי אם אין תוכנית "נתיב" ואין קצבה חודשית עכשיו אחרי כל האיבחון בטוח יהיו בשורות טובות.. לימודים,עבודה או שיקום
אבל לא ידעתי שיש להם גם אופציה רביעית וזה בעצם מה שהם עשו לי.
שלחו אותי הביתה בלי כלום פשוט כלום
עכשיו אין לימודים,אין עבודה,אין שיקום פשוט אין למחלקת שיקום מה לעשות איתי.?
אמרו שוב את חחחדד--הורית עם פיברומיאלגיה וברגעים אלה גם בלי קורת גג
מעניין למה???
מחלקת שיקום של ביטוח לאומי הביאו אותי לדיכאון והחמרה במצב הבריאותי שלי בצורה קשה מאוד הם פעם אחר פעם רימו אותי נתנו לי לבכות דם
ובעל הבלאגן הזה הם פעם אחת לא עזרו לי.
דרך אגב ציינתי שיש לי רק 15% לצמיתות ואני לא זכאית לשיקום.?.
אבל, מסתבר שלעו"ס יש קשרים פנימיים להעלות לי את זה ל20%
אני לא מצליחה להבין מה האינטרס פה?
לקבל עליי קצבאות מהמדינה אולי?
להכשיר סטודנטית על חשבון הבעיות שלי?
למה? למה? ואיך מתייחסים בכזה זלזול כל-כך גדול לבעיות והקשיים שלי???
אני חייבת שמישהו פה יסביר לי את התופעה הזאת
אני נשברתי מהם ובקושי עומדת על הרגליים הביאו אותי לתת משקל והחמרה קשה בבריאות שלי.
אביה
02/07/2019 15:25
שלום

שאלה בתחום דיני עבודה
אני עובדת די חדשה, עברתי קורס שעבורו התחייבתי לעבוד 9 חודשים. עברו כבר 4 חודשים.

אם אכנס להריון בתקופה זו, יכולים לדחות אותי בטענה שיש לי חוזה רק ל9 חודשים? או שמחוייבים להשאיר אותי בעבודה?

תודה רבה
חן זבולון
02/07/2019 15:23
היי,
חזרתי לעבודתי לאחר חופשת לידה ב- 1.5.19
למשרה בהיקף של 60%

אך עדין זה לא מסדר לי , ונאלצתי להתפטר , מועד הפסקת העבודה 15.7.19

1. האם מגיעים לי פיצוים ע"פ השכר הנמוך של 60% משרה או שעושים ממוצע כלשהו?
2. האם אני חייבת למשוך את הפיצויים?
3. האם אני יכולה לחתום מיד בלשכה?
פיטורים
לאה
02/07/2019 11:51
לפני שבועיים בקשי מהמעסיקה שלי לידע אותי מה קורה עם המשך העסקת שלי בגן..אני גננת כבר 3 שנים..בעלפה היא הודיעה לי ששנה הבאה לא אעבד בבגןמאחר ואין כתה...כלומר פטרה אותי...מאז לא קבלתי שום הודעה לא בעל פה ולא בכתב..מה ההליך הנכון?
רינה
02/07/2019 11:07
שאלה בנוגע לזכויות של חלוקה בחופשת לידה:
15 שבועות של חופשת לידה שלי אמורות להסתיים ב23 לספטמבר.
אני ובן זוגי מתכננים לחלוק חופשת לידה.
האם אני יכולה לחזור לעבוד ב1.8 ולהתפטר מיד וכך לסיים לעבוד ב1.9, ובעצם בן זוגי יחליף אותי לחופשת לידה מה- 1.8 ועד סוף חופשת הלידה? (23.9)
(סיבת ההתפטרות שלי תהיה למען טיפול בילד ועבודה מעל 50 קמ מרחק מהבית). המשמעות היא שאהיה איתו בבית מה- 1.9. האם זה אפשרי או פוגע בזכויות של חלוקת חופשת לידה?
אלינור
02/07/2019 11:06
אני מרגישה אבודה וזקוקה למיקוד...ילדתי ב7.6 ועד אז הייתי רכזת של מועדונית בעמותה פרטית,קרוב ל5 שנים,שעות העבודה מ13:30-18:30(ועוד כמה בקרים מ11) .
"חופשת" הלידה שלי מסתיימת ב20.9 ואני מאוד רוצה לעזוב לטובת גידול הילדה ולחתום אבטלה מיד בתום שלושת חודשי חופשת הלידה ( ולא להמתין 90 יום) ,הבנתי שזה אפשרי במידה ואני עומדת באחד התנאים ,במקרה זה ששעות העבודה מאוחרות/לא מתאימות לגידול ילד (או משהו כזה) ...
האם אני זקוקה למכתב מהעבודה? ואם כן מה צריך להיות כתוב בו? ( אם בכלל ישתפו פעולה בנתינת מכתב ..)
לאן עליי לגשת ולאילו מסמכים זקוקה?
ומתי כדאי לי בפועל לפנות לעבודה ולהתפטר ?
תודה מראש על כל עצה/ תובנה מנסיון
ענבל
02/07/2019 11:05
לגבי דמי לידה- איך הם מחשבים את הסכום? החודשים האחרונים של ההריון היו לי פחות שעות ולכן קיבלתי משכורות יותר נמוכות, וזה משפיע על הממוצע..(הבנתי שהם עושים ממוצע של 6 חודשים אחורה או 3 חודשים האחרונה -ומחשבים את הגבוהה מביניהם)
האם אני יכולה לבקש שלא ייתחשבו בכלל בחודשים האחרונים ? וייקחו מתוך ה6 חודשים -3 חודשים עם המשכורות הכי גבוהות -ולהם יעשו ממוצע?
עדנה
02/07/2019 11:00
עובדת (יחידה) 7 שנים אצל מעסיק (ללא חוזה כתוב)
אף פעם לא עבדה בימי חג/ חול המועד/ לג בעומר, לא בוצע התחשבנות/ רישום של ימי מחלה/ חופשה.

החל מהשנה (לאחר שחזרה מחופשת לידה) החל להוריד (לא בשכר, רק בציון בתלוש שכר) ואמר כי בסוף שנה יעשה חישוב ואם יתברר כי לקחה יותר ימים ממה שמותר בחוק אז יוריד בסוף שנה חד פעמי מאשר כל השנה.

2 שאלות:

האם מדובר על הרעת תנאים? (לגבי ההתחשבנויות)
האם חוקי להתחשבן בסוף שנה ולנכות ימים? (יכול להגיע לפגיעה במשכורת)

תודה.
אלכס
02/07/2019 10:56
יותר מחודש מחכה לתשובה אחרי ראיון עבודה. כמובן שבזמן הזה ממשיך לחפש, הודעה בוואטסאפ למראיין נקראה ולא נענתה.

האם יש אפשרות לתבוע (אני מאמין שלכל הפחות גם תשובה שלילית מזכה אותי בידיעה ולא בהתעלמות מוחלטת כפי שנעשה נכון לעכשיו)

ואם כן אחרי כמה זמן באי קבלת תשובה ממקום העבודה אני יכול להגישה תביעה כלפי המקום?
אסתר
02/07/2019 10:51
שלום לכולם,
אשמח לתשובה.

מאבטח בבית ספר נתקף ע״י הורה. הופל על הרצפה, נחבל ופונה באמבולנס.
הרופא נתן לו חופשת מחלה לשבוע.
התוקף נעצר ע״י המשטרה.

עכשיו השאלה כיצד אפשר לתבוע אותו?
תביעה אזרחית/ תביעה קטנה
או שבכלל זכאי לפיצוי מהמעסיק על תאונת עבודה.

תודה
מוישי
02/07/2019 10:49
הורה הנעדר מעבודתו בשל מחלת ילד (יותר מ 3 ימים)אך בן/בת זוגתו הינה עקרת בית . האם העובד זכאי לדמי מחלה
אילנה
02/07/2019 10:41
שלום! שמתי לב שהמשכורת שלי במשך החודשיים האחרונים היא 28.54 לשעה. אני סטודנטית ועובדת במסגרת האוניברסיטה במסגרת משרה של 80 שעות. האם יש איזה שהיא אפשרות שזה חוקי? יש איזה שהן נסיבות בהן המעסיק יכול לתת פחות משווי השעה למינימום? קראתי וראיתי ששכר המינימום הוא 29.12, שואלת האם יש בכלל בשביל מה לדבר עם מחלקת שכר.
נטלי
02/07/2019 10:38
שלום רב,
עבדתי במקום העבודה האחרון שלי מתאריך 1.4.19 ועד 6.5.19 ופוטרתי. במקום שיביאו לי תלושי שכר נפרדים על אפריל ומאי קיבלתי רק תלוש אחד שכולל את 2 החודשים האלו. במשך חודש אני מנסה לקבל מהם 2 תלושים נפרדים ללא שיתוף פעולה מצידם (רק מורחים ומעבירים אותי מאחד לשני) בנוסף לצורך קבלת דמי אבטלה ביטוח לאומי דורש שהמעסיק יחתום על טופס 1514/ בל. וגם את הטופס הזה הם לא מעבירים אליי, אשמח לדעת האם החוק מחייב אותם להעביר אליי את המסמכים הנ"ל ובמידה וכן מה באפשרותי לעשות
שרי
02/07/2019 10:38
שלום לכולם

בדר"כ אינני נוהגת לפרסם פוסטים מהסוג הזה אבל הפעם זה עבר כל גבול ואני ממש על סף ייאוש !

לפני מספר חודשים חיפשתי את עצמי מבחינת עבודות נתקלתי בבחור שמבטיח עבודה מהבית נוחה ונגישה, בעלת משכורת מכובדת , תנאים טובים וצ'ופרים .
כאשר התחלתי את עבודתי הבנתי שמדובר פה במרמה אחת גדולה כלפי האנשים שמולם אני עובדת , וכלפיי כשכירה .

החלטתי לסיים את עבודתי לדרוש את כספי ולחפש עבודה אחרת מה שכן הבחור מסרב בכל תוקף לתת לי את שכרי , מסרב לתת לי תלושי שכר על פי חוק ( חתמתי על טופס 101 ) הוא לא טרח להגיש אותו כלל .
פניתי לבית דין לעבודה בניסיון לקבל עזרה אך נתקלתי בטרטורים שמתמשכים מעל חצי שנה , ועוד יש לפניי עבודה ( לנסוע שלוש פעמים בפרקי זמן שונים לביתו של הנתבע ) מלחמת התשה!! , פניתי לעורכי דין בנושא אך הם לא התביישו לאמר שזה מעט כסף ואינם מעוניינים לקחת את התיק .

יש מישהו שיכול לעזור ? לכוון ?

על סף יאוש כבר ומעוניינת שלא עוד אנשים ייפלו בפח הזה , גרם לי לקנות מחשב בשווי של 8000 שקלים ועוד ניצל אותי שאכניס כסף לחברה ,
בבקשה עזרתכם תודה מראש
רוני
02/07/2019 10:35
התפטרתי ממקום עבודתי לפני 4 חודשים ואת משכורת חודש מרץ לא קיבלתי למרות שיצא תלוש ללא הצ'ק. עד היום אחרי אינספור בקשות לקבל את הכסף אין תשובה. פניתי למנכ"ל והוא התעלם. מה אפשרי לעשות? הסכום הוא די קטן 500 שקלים השאלה אם שווה להשקיע בשכירת עורך דין על סכום כזה ואם לא, מה אני אמור לעשות?

תודה לעוזרים
מירי
02/07/2019 10:26
בדיוק בדרכי להחתים אבטלה...אחרי הלידה שנה שעברה הצטרכתי לחכות 90 יום..מפה לשם קיבלתי כסף רק על יום אחד כי העדפתי להתחיל לעבוד.עבדתי בשחור במהלך השנה הזאת.בבית.אני זכאית לקבל דמי אבטלה עד ספטמבר. ועכשיו שאני כבר לא עובדת אני רוצה לחזור לחתום מבלי לחכות את ה90 יום. מה שאומר שכבר אקבל מיד את הכסף. השאלה מה לענות שעשיתי כל השנה הזאת? נשארתי עם הילדים בבית? להגיד שמצאתי עבודה בספטמבר ורק רוצה לנצל את מה שנשאר לי?
אשר
01/07/2019 17:31
אישתי קיבלה שנה שעברה משכורת של 1000 ש״ח כל חודש החל מהשנה החדשה קיבלה משכורת של 6500 ש״ח וילדה בה 30.04.19 והביטוח לאומי רוצה לשלם לי 3499 ש״ח מה אפשר לעשות
חגי
01/07/2019 16:47
היי שלום שאלה
אם אני עובד במקום המספק הסעות ואני מגיע לעבודה באיחור בכלל חברת ההסעות
והחברה שבה אני עובד החליטה ביום בהיר אחד שהיא לא מוכנה לאפס לנו את הכניסה לשעה המקורית בטענה שאיחרנו
רק לציין שבעבר זה תוקן ועכשיו החליטו שהמהלך הזה לאיי תיקון בשל איחור ההסעה זה חוקי מבחינתם
האם זה אפשרי לעשות מולם משהו ?
זה חוקי העניין הזה כשהאיחור הוא לא באשמתי ?
שם רפטאר מנשה
01/07/2019 12:20
גילויי נאות כבוד השופט שלח את הצדדים לגישור (כאמור לא לפרוטוקול) על מנת להגיע להסכמה עוד הוסיף כבוד השופט במידה ולא תגיעו להסכמה הצדדים ראשים לחזור לבית הדין ,אך הגענו להסכמה תודה לאל.
שם רפטאר מנשה
01/07/2019 12:01
אני כבן 63 הוזמנתי לשימוע לניוד עובדים,עובד ארכיון ברשות מקומית, במהלך שנת 2017 התקיים דיון בפני כבוד השופט מר מירון שוורץ בית הדין לעבודה בנצרת עילית,בעקבות מחלוקת מול המעביד לגבי הגדרת תפקיד, כבוד השופט לא לפרוטוקול הציע בנדיבותו לגשת לוועדה פריטטית ולהגיע להסכמות, בחודש מאי 2017 התקיימה ישיבה של הועדה פריטטית בנוכחות יועמ"ש ומנכל הרשות ועו"ד שלטון מקומי ומנגד יועמ"ש מטעם ההסתדרות,יו"ר ועד עובדים ונציג המעו"ף מטעם ההסתדרות.
התקבלה החלטה בגינה הוציא מנכל הרשות מכתב ובו פירוט התפקיד , אחראי ארכיון ואב בית מוזיאון כאשר יוקם.
שאלתי האם רשאי המעביד לנייד אותי בטענה שהמשרה תישקל להיסגר עקב קשיים תקציביים שהרשות שרויה.
אודה לתשובה
מנשה
שם רפטאר מנשה
01/07/2019 12:14
ותק בעבודה כ 24 שנים, השימוע יתקיים ביום שני 8.7.19
אודה מאוד לתשובה.
יום נפלא
אברהם
01/07/2019 10:37
לאור המלצת השופט בבית הדין האזורי לעבודה ביקשתי למחוק את כתב התביעה ללא הוצאות לצדדים.
השופט נתן תוקף לבקשה כפסק דין ואף אישר החזרת התשלום בגין אגרת התביעה ששילמתי לבית המשפט..
לאחר החלטתו, ביקשו הנתבעים כי התביעה תדחה ולא תמחק ושאם לא כן, הם עומדים על דעתם לקבל הוצאות מבית המשפט.
לאחר כחודש קיבלתי מבית המשפט בקשה לתגובה על דרישת הנתבעים בתיק.
התיק סגור(כך מופיע בנט המשפט), קיבלתי את החזר האגרה... ואני לא מבין האם ההליך חוקי, נכון, מותר בכלל.
יש לי עניין במחיקה ולא בדחיה ובעיקר נגד הנתבע החשוב בתיק-המעסיק. דחיית שאר הנתבעים שבדיעבד מתברר כי לא בסמכות בית המשפט לדון בתביעה נגדם אינה מהווה בעיה מצידי.
מה דעתכם
דנה
30/06/2019 14:42
שוקלת להתפטר ממקום עבודתי בשביל להמשיך לגדל את הילדה בבית. כרגע הילדה בת 5 חודשים. לצערי,בגלל ההיריון, לא הייתי מסוגלת להגיע למקום עבודתי כ-3 חודשים וחצי לפני הלידה. (ילדתי ב21/1/19 ונשארתי בבית מה 11/10/18). יש לציין שעבדתי שנה ברצף במקום העבודה. איך אני מחשבת את דמי האבטלה שמגיעים לי?
עורך דין
01/07/2019 09:24
שלום דנה

באתר זה תמצאי מחשבון דמי אבטלה, באמצעותו תוכלי לחשב את בקווים כללים את הסכום שמגיע לך לקבל.

בהצלחה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!