{if 0} {/if}

שאלה בנושא סיטואציה לא ברורה... - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
סיטואציה לא ברורה... - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/11/2020 08:31
אני מעצב גרפי, ולמעלה משלושה חודשים (!) מי שמובילה את תהליך המיון שלי לחברה אליה אני מנסה להתקבל פשוט מורחת אותי מבלי לתת תשובה חד משמעית וברורה האם התקבלתי או לא. (לרקורד, זו לא חברה שתהליך המיון בה אמור להימשך כל כך הרבה זמן כמו בחברות כמו גוגל או פייסבוק).

בכל פעם שבה אנו מדברים היא משמיעה טיעון אחר, כמו למשל: "החברה יוצאת לחופשה, בעוד שלושה שבועות תהיה לנו תשובה", "אני אמורה לגייס את מי שיהיה אחראי עליך, עוד שבועיים הכל יהיה יותר ברור", ועוד שלל תירוצים וכך עובר עוד ועוד זמן.

התהליך התחיל בתרגיל בית שביצעתי ושלחתי לפני למעלה משלושה חודשים ועד היום לא זכיתי להתייחסות אליו פרט לשלל התירוצים הנ"ל. למיטב ידיעתי, כמועמד זו זכותי לקבל תשובה לחיוב או לשלילה.
שיתפתי שיתוף פעולה מלא מתחילת התהליך והייתי בעל אורך רוח וסבלני, וסמכתי עליה לאורך כל הזמן הזה שהיא תחזור אליי עם תשובה. כרגע התחושה היא שהכל פשוט הולך ליפול בין הכיסאות, ושמצידה זה יהיה נוח שכל הסיפור פשוט יתמסמס.

מה הן הזכויות שלי בסיטואציה המתוארת? האם ישנה עילה לתביעה? האם ישנם תקדימים דומים?

ברור לי שמדובר בהתנהלות לא תקינה ואני רוצה לדעת מה הן הדרכים המוגדרות בחוק (אם ישנן כאלה) בהן אוכל לפעול.

בתודה ושבוע טוב!

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: סיטואציה לא ברורה... - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
כתבות והודעות בפורום
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!