{if 0} {/if}

שאלה בנושא הפרות של דיני העבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
הפרות של דיני העבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/10/2020 08:54
בחורה צעירה, מדברת עברית ברמה בסיסית. מדובר על דיני עבודה.
עבדתי כשנה וחצי באחד הרשתות מזון במרכז הארץ. אני עבדתי 5 ימים בשבוע בדרך כלל במשרות בוקר. יתרת חופשה לסוף ספטמבר 1.5 ימים. מנהלת הסניף לא בן אדם הכי נחמד. תמיד צועקת על העובדים ומכריחה לבצע משימות שונות שלא קבענו שאני אמורה לעשות אותם.
שבוע שעבר הגעתי לעבודה בבוקר לפי הסידור ואחרי שעתיים של עבודה שוב היה סכסוך עם המנהלת. היא התחילה לצעוק ועניתי לה. היא הורה לי ללכת הביתה ואם לא אלך היא תקרא לקב"ט. התלוננתי על התנהגותה למנהל האזורי. הוא אמר לי שאם היא מבקשת ללכת הביתה אני חייבת ללכת, אבל לפני שאלך הוא אמר לי לחתום על איזה טופס. חתמתי והלכתי. מסתבר שנתנו לי לחתום על מכתב התפטרות (עברית שלי ברמה בסיסית). באותו יום שלחתי לה הודעה שאני לא בקשתי להתפטר ולא אמרו לי שזה מכתב התפטרות. היא ענתה לי שאני הייתי בהיסטריה ובעצמי אמרתי לה שרוצה לעזוב. כתבתי לה שזה לא נכון וזה לא מה שקרה באמת.
אחרי חצי שעה הודיע לי שמחר (יום חמישי) אני חייבת להגיע למשרד לשיחה עם מנהל האזורי. שאלתי אותה עם מדובר על שיחת שימוע, ענתה לי שכן, כי היא בקשה לפטר אותי בשביל שאקבל פיצויים ואבטלה.
בסיום השיחה לא נתנו לי שום פרוטוקול. לא היו שום טענות מצד המעסיק והוא אמר שאני יכולה לחזור לעבודה. הסברתי לו שוב את המצב, אמרתי שהיא כל הזמן צועקת, לא התייחסה לתלונה שלי על הטרדה לפני כחצי שנה ואני לא מסוגלת לעבוד איתה. הוא הציע לעבור לסניף אחר.
ביום שישי שלחתי הודעה למנהל הסניף. הוא אמר שקודם צריך לדבר איתי ואז לראות איך ממשיכים. אמרתי לו שאני עובדת כבר שנה וחצי בחברה ומנהל אזורי אמר לי שאני ממשיכה לעבוד אצלו. הבטיח לבדוק ולחזור. כרגע אף אחד מחברה לא עונה ואינני יודעת מה לעשות.
בתקופה הזאת קשה למצוא עבודה ובגלל שהם לא פיטרו אותי ולא שלחו לחל"ת אינני זכאית לאבטלה.
מה ניתן לעשות במצב הזה?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: הפרות של דיני העבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
כתבות והודעות בפורום
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!