פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא צריכה מענה משפטי מקצועי - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
צריכה מענה משפטי מקצועי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
13/05/2019 10:58
בוקר טוב, אשמח למענה מקצועי. אני עובדת במקום טוב יש לי רק בעיה עם המנהל חשבונות של המעסיק, המעסיק שלי לא מבין בחוקי עבודה והמנהל חשבונות לפי דעתי מפרש כל דבר בחוק לרעתי. הוא עוד טוען בפני המעסיק שאין לו כוונה להרע לי. דבר ראשון זה היה בפנסיה שלי. אחרי שהתפטרתי מהמקום הקודם לא עבדתי כמה חדשים והמשכתי את הריסק. לפי חברת הביטוח המשכת הריסק היא המשכת הפנסיה לפיכך המעסיק הבא צריך לשלם פנסיה מהיום הראשון ואדון מנהל חשבונות טען שלא. היה ויכוח מאוד קשה בנידון לבסוף המעסיק החליט לשלם לי מהיום הראשון. עכשיו המנהל חשבונות מגיע עם דבר חדש. יש לי ימי חופש שצברתי ובחודש בזה לקחתי שני ימי חופש. המנהל חשבונות ברוב חוצפה הוריד לי את הימים האלה בכסף וכשהמעסיק שאל מה נסגר הוא אמר לו שאני צריכה לצבור 7 ממי חופש כדי שאוכל לנצל אפילו יום אחד. בחיים לא עשו לי תרגיל כזה באף מקום. אני רוצה להוכיח שהמנהל חשבונות מתחסד על חשבוני ושהוא ממציא חוקים. אשמח לעזרה כי קראתי ב'כל זכותי' את החוקים והמנהל חשבונות מצליח לעוות את הפרשנות ולשכנע את המעסיק שזה בסדר.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: צריכה מענה משפטי מקצועי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!