פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא מי משלם את הפיצויים לעובד?! - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
מי משלם את הפיצויים לעובד?! - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
06/05/2013 10:57
עבדתי כסייעת במשרה מלאה שישה ימים בשבוע ופעם בשבוע עבדתי מ-7:00 עד 13:30.במשך שנתיים וחודשים בפועל! בחודש אוקטובר 18/10/2012 עבדתי עד השעה 13:15 באותו יום בשעה 16:30 עברתי תאונת דרכים. והייתי בחופשת מחלה במשך חמישה חודשים, עד שרופא תעסוקתית נתנה לי אישור שאנני יכולה להמשיך לעבוד בתאריך03/03/2013! פניתי למעסיקה שלי בתאריך07/03/2013 ונתתי את כל המסמכים הנדרשים. עד היום לא קיבלתי הכנסה משום מקור! פניתי לביטוח לאומי 10/03/2013 לדמי הבטלה והתחלתי להחתים בלשכת התעסוקה במשך כל החודש היה לי תיקווה שהקבל דמי הבטלה. התברר לי בלי מכתב פיטורין מהמעסיקה אינני יכולה לקבל את דמי הבטלה! את מכתב הפיטורין והשימוע קיבלתי בתאריך 25/04/2013! שבוע לאחר מכן יגעתי שוב למעסיקה כדי לקבל את הפיצויים ואז התברר לי שמגיעה לי רק 700שח אינני מבינה לאן נעלמו הפיצויים שלי( בחודש נובמבר 2012 בקשתי הלוואה 2500 שח )אני האם חד הורית לחמישה ילדים. יש לי שניי בנות גדולות אחת נשואה והשנייה גרה בשומרון ולומדת באריאל שאר ילדי מתגוררים אצלי בדירת שכורה תאומים בן ובת חיילים חמישה חודשים, וילדה בחטיבת הביניים.. אני המפרנסת היחידה בבית! אינני מבינה מי צריך לתת לי פיצוים אחרי פיטורין עקב מחלה? האם המעסיקה צריכה לתת לי פיצוים? או הביטוח שאני מבוטחת בו? תודה מראש דבורה...
06/05/2013 21:27
דבורה שלום
לא כתבת כמה זמן עבדת
מעסיק חייב לתת לך מכתב פיטורים מיד עם מכתב של רופא תעסוקתי, לא ברור לי למה הוא לא עשה את זה
בנוסף את במקרה שלך חייבת לקבל פיצויים מלאיים
בבקשה דברי איתי מחר
050-7177155

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מי משלם את הפיצויים לעובד?! - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ