פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: המעסיק מתחמק ממכתב פיטורים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: המעסיק מתחמק ממכתב פיטורים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/04/2013 17:24
אסתר שלום
ממש לא
כדי לך להגיש תביעה
זאת עבירה מאוד חמורה
בהצלחה
30/04/2013 16:24
היי

יש לי שאלה לגבי הזכות שלי לקבל מכתב פיטורים מהמעסיק אחרי שהוא פיטר אותי מן הסתם...

לפני שבועיים וחצי התקשר אליי המנהל הודיע לי על הפסקת עבודה הוא ביקש לשלוח לי במייל תמכתב פיטורים גם דרך פקס קודם השאלה היא עם זה חוקי ???

השאלה השניה היא הוא דיבר איתי במקביל הטלפון לראות עם זה הגיע בשיחה אמרתי לו שזה לא הגיע כי זו זו האמת לא הגיע הוא דיווח לי במקביל ששולח לי בדואר רשום מן הסתם דואר רשום אמור להגיע עד שבוע לא הגיע שום מכתב רשום היום הודעתי לו שאני צריכה תמכתב בהקדם אפשרי הוא מנסה להפיל עלי תאשמה שזה כן הגיע אליי במייל.

אני מסבירה שלא הגיע הוא מנסה להתחמק ממהעברת מכתב פיטורים מן הסתם גם לא שלח בדואר רשום אפילו טוען שקראתי תמייל הוא רוצה כאילו לנסות אותי ולהוציא אותי שקרנית.

מה עושים במקרה כזה רשמתי לו שאני המזל שלי מכירה את הזכויות שלי ואני יודעת מה מגיע לי. מה שכן, בנתיים זה מונע ממני לחתום בלשכה או לקבל דמי אבטלה מה עושים בקשר לזה? איך אפשר לאלץ אותו לתת לי מכתב פיטורים בלי סיפורים?
30/04/2013 17:24
אסתר שלום
ממש לא
כדי לך להגיש תביעה
זאת עבירה מאוד חמורה
בהצלחה
30/04/2013 17:39
עובד ותיק פוטר בטלפון ללא שימוע - האם פיצויים בגין פיטורים שלא כדין?

אסתר צירפתי לך פסק דין.....כדי לך לקרוא

פיטורים בטלפון לאחר 15 שנה – 15,000 שקלים בגין פיטורים שלא כדין ובחוסר תום לב. בית הדין ... של העובד". אי לכך, בית הדין פסק לזכות התובע פיצוי כספי כולל בגובה 15,000 ₪.
01/05/2013 09:52
לא הבנתי
כל עוד לא פוטרת את עדין עובדת
צריך לתבוע אותו
התביעות נעות בן שלושה חודשי שכר לשבעה חודשים ו

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: המעסיק מתחמק ממכתב פיטורים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ