פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: תביעה על הרעת תנאים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: תביעה על הרעת תנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/04/2013 19:58
ליאור שלום
האם קיבלת כל תנאים סוציאלים כגון:
הבראה, חופשה , קופת גמל, שעות נוספות (אם היו)????
ואם הופרשו כספים לקופת גמל, אז איזה - פנסיה חובה???
עדכני אותי
25/04/2013 10:16
שלום

עבדתי במשך 12 שנים בתור סייעת גננת בן ילדים (גן פרטי)
לפני יותר משנה הייתי מגיעה למקום העבודה עם אחותי ברכבה הפרטי מדי פעם ולא באוטובוס ובעלי הגן הורידו לי דמי נסיעות בסך 100 שקלים בכל חודש (כ11 חודשים)
לא הבחנתי בכך עד שבני שם לב לכך בתלושי השכר שלי הנסיעות נגבו ממני ללא ידיעתי או הסכמתי.

כחודש לפני סיום שנת הלימודים בגן הודעתי על התפטרותי, בעלי הגן הודיעו לי כי עליי לכתוב מכתב התפטרות והם הכתיבו לי מה לכתוב במכתב, לא ידעתי מה יהיו ההשלכות לכתיבת המכתב כי בטחתי בהם.

בסיום שנת הלימודים בגן המתנתי לפיצויים שהובטחו לי על ידי בעלי הגן, אבל אז התחילו הבעיות, ששאלתי שאלות על תלושי השכר בעלי הגן החליטו כי לא מגיע לי לקבל כלל את הפיצויים, שאלתי שאלות מדוע לא הופרשו לי ימי מחלה בתלושי השכר, מדוע לא נסגר תלוש השכר (ימי חופשה צבורים) שאלות אלו גרמו לבעלי הגן לא לשלם לי את הפיצויים.

ניסינו לגשר בשיחות אולם לא הייתה שום התקדמות.
פתחתי תיק בבית הדין לעבודה לתביעה אבל כשבוע לאחר מכן בגלל פחדים סגרתי אותו כי העדפתי לעשות את הכל בצורה מסודרת דרך עורך דין.

במקום עבודתי החדש נפגשתי עם עורכת דין אשר כתבה להם מכתב כי עליהם לשלם את הפיצויים את ימי החופשה ואת דמי הנסיעות שנגבו ממני. הם החזירו מכתב מעורך דין אשר אומר שהם לא חייבים לשלם כלום, חודש לאחר מכן הם שלחו צ'ק הביתה על סך 1100 שקלים עבור דמי הנסיעות. בנוסף לכך הם פגעו בי בדיבור אשר טענו כי הם "האכילו אותי במשך 12 שנה", הם רימו אותי, שקרו אותי ופגעו בי.

האם יש אפשרות להגיש תביעה? מה הסיכויים לזכייה? מה עלי לעשות?
25/04/2013 19:58
ליאור שלום
האם קיבלת כל תנאים סוציאלים כגון:
הבראה, חופשה , קופת גמל, שעות נוספות (אם היו)????
ואם הופרשו כספים לקופת גמל, אז איזה - פנסיה חובה???
עדכני אותי
26/04/2013 22:05
תעבירי את תלושי השכר שנבדוק אותם

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: תביעה על הרעת תנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ