פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: המעסיק מאיים בתביעה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: המעסיק מאיים בתביעה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
15/04/2013 10:44
צריך לרדת לפרטים הקטנים ולכל התשלומים שקיבלת כדי לגבש החלטה האם לתבוע אותו
14/04/2013 23:12
שמי דניאל ועבדתי בחברה מסויימת במשך שנה על חוזה כאשר בחוזה הובטחו לי מספר הבטחות כגון תמריצים ומעולם לא שולם לי לכן בסיום החוזה החלטתי לא לחדש עם אותה חברה את החוזה, הודעתי למעסיק שאני עוזב (לא בכתב).

ואכן עזבתי כאשר כחודש לפני עזיבתי קיבלתי הכשרה של קורס מספר ימים על מנת להתחיל פרוייקט חדש, עם עזיבתי נישלח אליי מכתב מהמעסיק באמצעות עורכת דין של החברה ובו כתוב כי אני אחראי על העלמות של ציוד באלפי שקלים דבר שהוא שיקרי לחלוטין והתבקשתי להגיע למשרד לשיחה.

הגעתי לשיחה שם הבהרתי למעסיק שאני מבחינתי לא חתמתי על חוזה להמשך העסקה וכי אינני מחוייב לחברה והמנהל מבחינתו הבהיר לי שאם אינני חוזר לעבוד אצלו הוא יגיש נגדי תביעה.

בשלב זה אמרתי לבוס להתראות ויצאתי מהמשרד, אציין כי זו חברה שעובדת עם מספר גורמים שאיתם אני עובד כעת עם חברה אחרת ובכל הזדמנות אותו בוס לשעבר מכפיש את שמי ומספר דברים שלא היו מעולם למשל שגנבתי ציוד מאותו מקום עבודה.

אציין כי אותו בוס שלח מספר מכתבים לעוד עובדים שהחליטו להפסיק לעבוד אצלו, השאלה שלי היא האם יש לו עילה לתביעה והאם הוא יכול לתבוע אותי על כך שעזבתי אפילו שאין חוזה בינינו? האם אתם ממליצים לנקוט איזשהם צעדים או להמתין שהוא יעשה צעד כלשהו?
15/04/2013 10:44
צריך לרדת לפרטים הקטנים ולכל התשלומים שקיבלת כדי לגבש החלטה האם לתבוע אותו

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: המעסיק מאיים בתביעה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ