פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: אי תשלום בונוס שאובטח בחוזה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: אי תשלום בונוס שאובטח בחוזה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/08/2014 18:43
אחרת עם מי תדבר? אני מבין ממך שהבעלים הוא האחראי על נושא התשלומים, לכן בהחלט רצוי שתדבר איתו.
11/08/2014 17:16
שלום רב
בחוזה העבודה שלי כתוב לי אני צובר בונוס של אלף שקל על כל חודש שאני עובד ולאחר שנתיים אני אקבל את הסכום שנעמד על 24 אלף שקל
החודש הייתי שנתיים וחודש בחברה ולא קיבלתי במשכורת האחרונה שאת הסכום המדובר התחלתי לעבוד ב01/07/2012
חשוב לציין שאת המשכורת קיבלתי רק את התוספת של הבונוס שכתובה לי בחוזה לא קיבלתי
קטע מהחוזה :
"1. שכר כולל:
1.1. בתמורה למילוי תפקידו בחברה, החברה תשלם לעובד משכורת חודשית בסכום של ******* ש"ח (להלן: "המשכורת החודשית") אשר תשולם לעובד בהתאם לתנאי התשלום המקובלים בחברה. המשכורת הכוללת כוללת בתוכו גם תשלום עבור הוצאות נסיעה כנדרש בחוק.
השכר הינו תשלום חודשי גלובלי הכולל עבודה בשעות נוספות המהווה תמורה מראש עבור העבודה במסגרת השעות הנוספות.
1.1.1 בונוס ע"ס 1000 ש"ח יועבר לעובד על פי התנאים להלן:
1.1.2 במהלך השנתיים הראשונות, יועברו 1000 ש"ח בכל חודש לצבירה
ויהוו סכום נצבר אותו יקבל העובד בתום תקופת התחייבות בת שנתיים.
1.1.3 במידה והעובד לא ישלים את תקופת ההעסקה כמתחייב הן אם ביוזמתו והן אם ביוזמת המעסיק, הסכום הנצבר עבורו יבוטל והוא אינו זכאי לקבלו."
נאמר לי שהבוס בחו"ל וחוזר רק שבוע הבא ויודיעו לו שיחזור רק יטפל בזה שבוע הבא
אני לא חושב שאני צריך לחכות שבוע או יותר למה שמגיע לי לפי החוק
האם זה נחשב עלנת שכר או משהו אחר ? והאם אני צריך לקבל פיצוי כספי?ואיך אני צריך לפעול ?
תודה רבה יוסי
11/08/2014 17:26
אתה אמור לפנות אל המעסיק ולבקש את הבונוס שמגיע לך לפי חוזה העבודה. אם אחרי הפניה שלך אל המעסיק (ועדיף בכתב ובצורה מכובדת ומסודרת) לא תקבל את מה שמגיע לך, תוכל להתפטר בדין מפוטר עקב הפרת חוזה והרעת תנאים. בכל מקרה, מוטב לקבל יעוץ משפטי אישי באמצעות עורך דין העוסק בתחום שיבחן את החוזה שלך בדקדקנות קודם לביצוע פעולות כלשהן.

בהצלחה!
11/08/2014 17:34
תודה על התשובה המהירה.
האם אני צריך לחכות עוד שבוע על שהבעלים יחזור ?
11/08/2014 18:43
אחרת עם מי תדבר? אני מבין ממך שהבעלים הוא האחראי על נושא התשלומים, לכן בהחלט רצוי שתדבר איתו.
11/08/2014 19:05
יש מישהו שמטפל בזה אבל האישור בא מהבעלים
השאלה שלי האם זה נחשב להלנת שכר והרעת תנאים?
תודה יוסי
11/08/2014 20:38
בשביל להכריע ולתת תשובה מלומדת בנושא הרעת תנאי עבודה יש צורך בחינת חוזה העסקתך ואין די בייעוץ מעל גבי פורום. אני ממליץ לפנות לקבלת יעוץ אישי וממוקד באמצעות עורך דין.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: אי תשלום בונוס שאובטח בחוזה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ