פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: שכר - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
RE: שכר
14/07/2014 11:10
החוק קובע כי יש לשלם שכר עבודה עד ה-9 לחודש ולא יום אחרי. מצד שני, המקרה שלך אינו נדיר והייתי ממליץ לך להבליג, לנסוע למשרדי המעסיק ולסגור את הסיפור. חבל להשקיע אנרגיה במאבק מיותר. לא על כל דבר חייבים להתעקש
שכר
13/07/2014 19:40
שלום,
עבדתי בעבודה זמנית לערך 10 ימים, חתמתי על חוזה, מילאתי טופס 161 הכל כמו שצריך.
סיימתי לעבוד שם בסוף חודש יוני , עד כמה שידוע לי, המשכורת הייתה צריכה להיכנס בתחילת חודש.
לפני כמה ימים ראיתי שאני לא מקבלת שכר. פניתי אל החברה והם טוענים כי אגיע אליהם לקבל את הצ'ק וכי יש מסמך כלשהו שעלי לחתום עליו יחד עם זאת.
אני גרה בעת במקום אחר ומקום העבודה הנ"ל רחוק ממני ואני לא יכולה להגיע עד לשם, מה גם שלא נאמר לי שאצטרך להגיע לשם כדי לקבל את השכר בצ'ק, הרי שנתתי להם את פרטי הבנק שלי וציפיתי שיבצעו העברה בנקאית.
בכל מקרה, כבר שבוע שאני בהתכתבויות עמם, ביקשתי שיעבירו לי את הצ'ק בדואר, רשום או רגיל או אף בהעברה בנקאית ואם יש מסמך עליו נדרשת חתימה שלי, שיעבירו לי במייל ואעביר להם חתום סרוק חזרה (-כך גם עשינו בזמנו עם החוזה שלי עם תחילת עבודתי שם)

השאלה שלי היא האם יש איזשהו חוק או תקנה הקבועים כי עליהם לשלם לי תוך X זמן את השכר?
הרי נראה היה כי הם לא היו בכלל פונים אלי בנושא השכר אילולא פניתי אני אליהם ושאלתי בנושא.
מה ניתן לעשות בנדון על מנת לסיים את הסאגה הזאת?

תודה :)
RE: שכר
14/07/2014 11:10
החוק קובע כי יש לשלם שכר עבודה עד ה-9 לחודש ולא יום אחרי. מצד שני, המקרה שלך אינו נדיר והייתי ממליץ לך להבליג, לנסוע למשרדי המעסיק ולסגור את הסיפור. חבל להשקיע אנרגיה במאבק מיותר. לא על כל דבר חייבים להתעקש
RE: RE: שכר
15/07/2014 13:27
מקום העבודה כרגע מרוחק ממני כשעה נסיעה לכל כיוון וזו הסיבה היחידה שלא הגעתי לשם לקחת את הצ'ק.
ככעת הם שלחו לי כתב סילוק, טוענים שרק לאחר חתימה עליו אוכל לקבל את הצ'ק.
אני רוצה להבין האם ע"פ חוק הם צודקים בכל מה שהם טוענים?
איך אני יכולה לחתום על כתב סילוק , טרם הגעת הצ'ק?
האם אכן הגעת הצ'ק בדואר רגיל הוא על אחריותי?
תודה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ