פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא לגבי הלנת שכר - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
לגבי הלנת שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/07/2014 12:40
טוב אז עבדתי בדיילות של הסודה סטרים דרך חברת הולמרקום והם אמרו שהם נותנים בונוסים למי שעובר סכום מסויים של מכירות (שבמקרה שלי היה 200 ש"ח בונוס על מכירה של 6000 ש"ח) עברתי את סכו"ם המכירות הזה כמעט כפליים ולא קיבלתי את הבונוס עד כה. הם הכניסו לי משכורת ב10 למאי ולגביי הבונוס הולמרקום אמרו שסודה סטרים תעביר להם את הבונוסים חודש הבא. ביוני לא קיבלתי את הכסף והתקשרתי אמרו לי אותו הדבר, הגיע יולי והכסף לא נכנס.

זה אומנם 200 ש"ח וזה לא נשמע הרבה, אבל בשבילי זה המון (אני סטודנטית) ואני רוצה לקבל את הכסף שלי.
יש לי פירוט של שעות עבודה, תלוש משכורת ששלחו לי בפייסבוק (!) ולא בדואר רק לאחר שביקשתי בסוף יוני ויש לי התכתבות עם המנהל עבודה שהתכתבנו בקבוצה בוואטאפ לגביי כל השעות עבודה ושיחות שמוכיחות שהם כן מבטיחים בונוסים ושכן עברתי את הסכו"ם הנדרש לקבלת בונוס.
10/07/2014 17:10
יש לך זבכות מלאה להגיש תביעה לבית הדין לעבודה - אם 200 ש"ח הם סכום שלפי דעתך מצדיק זאת, אף אחד לא ימנע בעדך מלפעול בדרך זאת.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: לגבי הלנת שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ