שלום' אשמח לעזרה והכוונה מקצועית לפני שאגיש תביעה.
עבדתי במשך כ- שנה בבית
מלון מוכר בתאריך4.3.2014 הגיש לי המנהל האחראי עלי מכתב
פיטורים בעקבות החלטתה של המנכ"לית המלון. במכתב נרשם כאמור שזה בעקבות 2 שימועים שהיו לי. והשימועים היו כך:
האחד: לקוחה השאירה מס' טבעות ועזבה את המלון ואחת העובדות החליטה לקחת את הטבעות לעצמה- העובדת פוטרה ואני הואשמתי שהייתי נוכח במשמרת וכביכול אפשרתי לה לעשות זאת על אף שלא ידעתי שאילו היו כוונותיה.
השני: מנהל הרשת החליט שבכל יום שבת הוא לוקח מהמלון זוג אופניים. באחד המשמרות שלי ביום שבת הודיעו לנו מראש שאין לתת לאף לקוח את האופניים ( אף על פי שאופניים עומדים לרשות הלקוחות בלבד) אלא רק למנהל הרשת. וכאשר זה הגיע המפתח לא התאים לצרור וכשקראו למנהל התחזוקה הוא לא הצליח למצוא מפתח נוסף - באו אלי בטענה שהייתי אמור מראש לבדוק את תקינות האופניים עוד לפני שהמנהל רשת הגיע בדיעבד דבר שהוא לא מתוקף תפקידי כפקיד מה גם האם אצטרך להבא לבדוק שהמפתחות פותחות את כל חדרי המלון? בקשה שהיא לא הגיונית בעליל. על סמך שני שימועים הללו החליטו לסיים את עבודתי.
בנוסף העבודה לוותה בקללות חוזרות ונשנות מטעם המנהלת כגון: מה אתה חמור? תעוף לקבלה! אני אשבור לך את הראש על הטעויות שאתה עושה - מיותר לציין שלקוחות היו
במלון בנוכחות דברים אילו וגם יתר העובדים.
נקודה שלילית ואחרונה-
נסיעות שולמו לא כדין בימי שבת כאשר מונית לביתי עולה כ- 60 שקלים שולם לי לפעמים כ- 20 שקלים ולפעמים כ- 60 שקלים דבר זה נעשה בשרירות על אף שדווח שמונית לביתי עולה יותר ומבחינת המלון זה נעשה באופן שרירותי ביותר לפני בכ- 20 שקלים ולפעמים בכ- 60 שקלים.