אני עובד במפעל שבו יש מנהל שיש לו פה מלוכלך, לא רק פנים אל פנים, גם עם עובדים אחרים על עובדים אחרים.
בתקופת חודש העלמתי עין ובלעתי רוק, הרגשתי שהוא מחפש אותי ולבסוף ביום חמישי האחרון אמרתי לו שאני הולך לטפל בזה, הוא ניפנף אותי עם היד ואמר בהצלחה ״לך תגיש תביעה״.
התקשרתי להסתדרות ושם הסבירו לי מה לעשות, אחרי כשעתיים הגיע אלי המנכל של המפעל וזימן אותי לשיחה אצלו במשרד, מיותר לציין שגם השיחה איתו הייתה מאוד לא נעימה וקיבלתי שם צעקות (אותו אני מבין כי הוא קיבל כנראה על הראש מההסתדרות, לו הפריע שלא פניתי אליו...) סיימנו את השיחה ״יפה״, המזכירה שישבה שם איתנו כשיצאנו אמרה לי ״כל הכבוד לך״ שאלתי אותה אם נראה לה הגיוני איך שהוא דיבר אלי והיא ענתה ממש לא, אני מבינה אותך אבל מה לעשות. תבלע רוק תעביר את הזמן שלך.
היום, כל היום הרגשתי שהמנהל מסתובב סביבי וכאשר חזרתי מאחת ההפסקות באיחור של 2 דקות הוא כבר עמד שם (אני הייתי בשירותים) כאשר שאל אותי איפה הייתי אמרתי לו בשירותים, מיד אמר לי לך למזכירה של המנכל תבקש מכתב לפני שימוע.
כמובן עשיתי את זה.
אגב את השיחה שלי עם המזכירה הקלטתי שבה היא אומרת שכל ההתנהגות של ההנהלה על הפנים ושהיחס שקיבלתי היא ממש לא הוגן, לה נישאר עוד 3 שנים לפנסיה אז היא מפחדת שיפטרו אותה.
מה עכשיו? אני לפני שימוע - איך אני אמור להתנהל לאור המצב שתיארתי?