{if 0} {/if}

הוספת תגובה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - מה ניתן ללמוד מהמקרה הזה?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
08/11/2020 08:44
בוקר טוב לעורכי הדין
אשמח לעזרתכם.
אני מועסקת כבר 5 שנים בחברה ממשלתית דרך חברת שירותי הנדסה כמנהלת פרויקטים של פיתוח והקמת תשתיות, ניתן להגיד שבתאכלס זה סוג של חברת כח אדם, שמקבלת עבורי סכום חודשי ואני מועסקת דרכם.
לאחרונה יצא מכרז והסכומים התעדכנו ובנוסף בעקבות הניסיון שלי הוכשרתי ברמה גבוהה יותר ומכאן התשלום החודשי עלי קפץ בהרבה.
לאחר בקשות להעלאת השכר ואחרי קבלת תשובה מהמעסיק לצערי המשכורת שבסוף תגיע אליי לאחר גזירת הקופון בדרך היא פחות מחצי ממה שמשלמים עלי ויותר מהכל לא ראויה מבחינתי, בוצעה עלייה אך לא מספקת.
מבירור עם חברות אחרות שגם זכו במכרז הן מוכנות לשלם יותר (בין 4000-5000 שח יותר), אני מאוד רוצה לעבור לעבוד דרכן אבל יש לי סעיף בחוזה שאינני יודעת אם חוקי בכלל ומה ההשלכות שיהיו לכך אם אעבור לעבוד דרך חברה אחרת או במילים אחרות אם אתן ליברה אחרת לגזור עליי את הקופון.
להלן הסעיף:
״איסור תחרות: במשך תקופה של שנה לאחר תום עבודתו בחברה, תהא הסיבה להפסקת עבודתו אשר תהא, לא יעבוד העובד ולא יתן שירותים, במישרין או בעקיפין,בפרויקטים אשר במהלך שנים-עשר (12) חודשים לפני תום עבודת העובד בחברה ***** ו/או למי מחברות הבת שלה (להלן ״הקבוצה״)התמודדה על ביצועם, ו/או אצל אנשים או גופים אשר הקבוצה נתנה להם שירותים באמצעות העובד במהלך שנים-עשר (12) החודשים לפני תום עבודת העובד בחברה.
מובהר, כי אין בהוראה דלעיל כדי למנוע או לאסור על העובד, בנסיבות כמצוין לעיל, לעסוק בפעילויות בתחומים זהים או דומים לתחומי עיסוקי הקבוצה, בתנאי שפעילות העובד אינה סותרת את האמור בסעיף זה לעיל.״
אנא עזרתכם במידה ומישהו מכיר את הנושא או שמע על מקרים דומים בעבר

פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
מידע לעובדים ולמעסיקים
כתבות והודעות בפורום
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!