{if 0} {/if}

הוספת תגובה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שאלה לגבי העבודה שלי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/11/2020 15:38
בעבודתי אני חתום חוזה על שנתיים עבודה
בחוזה רשום לי: "בונוס – מענק הישארות: בתמורה לרצון העובד להיות מועסק אצל החברה ולהתחייבות העובד ל"תקופת העסקה מינימאלית" אצל החברה של 24 חודשים ממועד מסמך זה. העובד יהיה זכאי למענק הישארות בסך 14400 ש"ח. מועד הזכאות למלוא המענק ו/או חלק ממנו הינו רק לאחר תום 24 חודשי עבודה מלאים שבהם יועסק העובד בידי החברה.
למרות האמור בסעיף זה מוסכם כי לעובד תשולם מקדמה (ברוטו) על חשבון המענק בסך של 600 ש"ח מידי חודש למשך 24 חודשים. בחתימה על נספח זה העובד מסכים ומאשר כי, במידה ויעזוב את עבודתו בחברה לפני תום תקופת ההעסקה המינימאלית, החברה תהא רשאית לקזז כל מקדמה ו/או חלק מהמענק אשר שולם לעובד על החשבון מכל תמורה המגיעה לעובד."
אני שנה בעבודה.. אם אני מתפטר אני נקנס בגובה של 600 ש"ח על כל חודש שעבדתי?
האם החוק בא לעזרתי במצב הזה?
גורמים לי ולכל חברי להישאר בעבודה כשאנחנו מרוויחים משכורות נמוכות ואנחנו מפחדים לעזוב בגלל ה"בונוס"
אני רוצה לעזוב בגלל שהחברה לא מסכימה להעלאות משכורת עקב מצב הקורונה
מבחינת קורסים חיצוניים בעבודה: פתחו לנו את האתר שמלמד על כלים וכדומה בשם udemy כשאני יכול ללמוד שם בחינם, אבל בפועל למדתי חצי קורס 1 שאם הייתי נכנס עם משתמש פרטי הקורס היה עולה לי 200 ש"ח בלבד על הקורס 1 השלם
תודה לעונים מודה מראש

פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
מידע לעובדים ולמעסיקים
כתבות והודעות בפורום
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!