{if 0} {/if}

הוספת תגובה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הבוס טוען שאני בחל''ת?!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
29/09/2020 11:40
שלום רב,

אנסה לרשום באופן תמציתי את העניין - אני סובלת מתופעה של פריצת דיסק בגב וביום חמישי האחרון בלילה נפלתי ומצבי החמיר. יום למחרת (יום שישי) פניתי לאורטופד עמ"ש שאני מטופלת אצלו והוא נתן לי אישור מחלה שתקף מה-25/9 ועד ה-24/10.

כשעדכנתי את הבוס שלי בעניין הוא טוען "שהוציא אותי לחל"ת" כבר מיום חמישי (24/9 כשעוד הייתי בעבודה!) ושאני אדווח ללשכת התעסוקה על כך. די ברור לי שזה שקר מכיוון שביום חמישי האחרון הוא בכלל לא ידע אם המשרד יישאר פתוח ואם נעבוד בגלל המצב ואמר לכולנו שיעדכן מה יהיה ואכן רק אתמול שלח הודעה לכל העובדות שהמשרד יישאר פתוח ושנעבוד כרגיל, לא רשם שום דבר על חל"ת לאף אחת ובטח שלא עדכן אותי באופן אישי "שכבר הוציא אותי לחל"ת" ובטח שלא נתן לי למלא טפסים בעניין.

די ברור לי שהוא מנסה להתחמק מלשלם לי את ימי המחלה ולכן מנסה לטעון שהוציא אותי כבר מה-24/9 לחל"ת (שוב מזכירה, שהייתי במשרד ועבדתי באותו יום).
השאלה שלי היא האם הוא יכול לעשות דבר כזה??? האם יכול לא לשלם לי את הימי מחלה שקיבלתי?

פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
מידע לעובדים ולמעסיקים
כתבות והודעות בפורום
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!