פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - האם המצב הזה תקין?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
09/05/2013 09:50
מכיוון שמדובר ב-3 מעורבים אסמן אותם בשמות בדויים בשביל לא לפגוע בחברות.
1 המעסיק שלי - "חברת חיים"
2הלקוח של המעסיק שלי- "חברת משה"
3הלקוח של הלקוח שלי - המקום בו הייתי מוצב "חברת יוסי".

ביום חמישי האחרון הודיע לי מנהלת משאבי האנוש מ"חברת חיים" על כך שיש לי שימוע ביום ראשון ואני לא אגיע לעבודה ביום שישי עד יום ראשון זאת אומרת, בנתיים ביום שישי גיליתי שחסמו לי את היוזר, והודיעו במקום העבודה שמיום שישי אסור לי להכנס למקום העבודה שלי חברת יוסי, אפילו שאני לא מפותר.

בשימוע עצמו הייתה מנהלת משאבי אנוש, ועובדת של משאבי האנוש, אבל לא היה מי שניהל אותי שהוא שייך לחברת משה, כשאאלתי את מנהלת משאבי האנוש, איפה המנהל, היא אמרה לי שהוא הלקוח ואין לך איתו יחסי עובד מעביד.

אבל כל התקופה הזאת, מנהלת משאבי האנוש לא הייתה מעורבת בשום צורה בניהול השותף ובניהול העקיף, היא אפילו לא מכירה את הנפשות הפועלות במקום העבודה, ובעצם לא מכירה אפילו את הסביבה עצמה.

היום קיבלתי מייל שבו נכתב:
בהמשך לשיחת השימוע מיום 5.5.2013 שהתקיימה בנוכחות לא משנה מי, שהיא בכלל עובדת משאבי אנוש והייתה במעמד ראיון העבודה הפיזי, וביצעה לי את הראיון הטלפוני, ולאחר שהקשבנו לטיעוניך והסבריך ושקלנו בשנית, הריני להודיעך לצערנו על סיום עבודתך בחברתנו.

אני לא מבין מה הם שקלו והקשיבו, אם השימוע היה ביום ראשון, וביום שני כבר הודיעו לכולם שאני לא עובד, ולי הודיעו רק היום..

בבקשה תעזרו לי, כי אני חושב שנגרם לי כאן נזק לא קטן

היום (9.5.13) התקשרתי למנהלת משאבי האנוש בבקשה להמלצה, היא אמרה לי "אני לא יכולה להמליץ עליך כי אני לא מכירה אותך", מי שיכול להמליץ עליך הוא המנהל המקצועי.

שאלתי אותה גם, אז למה הוא לא היה נוכח בשימוע? היא אמרה לי שהוא זה שמנהל אותך ואין לך איתו חוזה העסקה.

האם זה תקין?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ