פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיצויים בגין מעבר דירה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
07/05/2013 11:44
שלום,הינני סטודנטית בת 26 במכללה בתל אביב.בארבע שנים האחרונות החזקתי במשרת סטודנט לפיה עבדתי רק בסופי שבוע במפעל בקרית גת,בחברה קבלנית.

בחודש מרץ הודעתי על התפטרותי תוך ציון סיבת ההתפטרות: "מעבר דירה מקרית גת לתל אביב". חשוב לציין שחיש לי חוזה שכירות החל מאוגוסט על דירה ביפו ואני בפועל גרה ולומדת פה החל מאוקטובר.

הבנתי שלפי החוק, לאחר התפטרותי אני אמורה להציג מסמכים המעידים על מגורי מזה כחצי שנה בתל אביב (כלומר-חוזה שכירות+שינוי כתובת בת.ז).

יש לי חוזה שכירות אולם עדיין לא שיניתי במשרד הפנים את כתובת מגוריי בת.ז ואוכל לבצע זאת רק החל מאוגוסט - החודש בו תהיה רשומה ארנונה על הבניין שלנו (בניין חדש שנבנה לפני כשנה וחצי ולכן עד כה לא היתה רשומה עליו ארנונה).

השאלה שלי היא כמובן, אם אגיש את כל מסמכי באוגוסט, אחר סידור עניין הארנונה, אהיה זכאית לקבל פיצויים, למרות שהודעתי על פיטוריי עוד במרץ וסיימתי לעבוד פיזית באפריל? האם ניתן לדרוש פיצויים באיחור של ארבעה חודשים כאשר אמציא את כל מסמכי הדרושים לכך?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ