אני בת 20 נשואה , בחודש ה4 להריון , עובדת במקום עבודה בתקופה של שנה +\- , מדובר בהריון ראשון , בתקופה האחרונה היה לי קושי רב בתפקוד , הקאות מרובות , בחילות , סחרחורות , המצריכות לקום ולצאת בזמן העבודה מספר מרובה של פעמיים לצרכים שונים , בעקבות תסמיני ההריון , במשרד שבו אני עובדת מעשנים באופן קבוע , דבר הפוגע בי ובהריון שלי , בקשתי מספר פעמיים מהמעביד שלי , שנמצא יחד איתי ועם עוד 2 פקידות במשרד לא לעשן במשרד בגלל שזה פוגע בי וגורם לי להקאות ובחילות רבות משיש בלי שום קשר , המעביד הסכים לבקשתי , אך פעמים רבות "שוכח" , "כבר יוצא עם הסיגריה" וכו'... הגיע הזמן שלי לבצע מעקב הריון ובדיקות של אולטרה סאונד ובדיקות נוספות , המצריכות ממני לצאת בזמן עבודה , ועל כל פעם הבאתי יחד איתי אישור רפואי , ותיעוד לבדיקה.
העבודה שאני מבצעת דורשת ריכוז רב , ובעקבות הריצות כל כמה דקות לצרכים שונים הקשורים בתסמיני ההריון , פוגעות בריכוז , ובתפקוד שלי בעבודה , המעסיק פנה אליי במשפט " לא מתאים לי העובדה שאת לא מגיעה וכו'..." הסברתי לו שזה בעקבות ההריון , ושזה יחלוף בתקופה הקרובה (מקווה) , וביקשתי לצאת לכמה ימים של חופש על חשבוני , בכדי לנוח , ואחרי כמה ימים שהתקשרתי אליו לומר לו שאני מרגישה קצת יותר טוב ושאני רוצה לחזור , הוא אמר אני יחשוב על זה , ביקש שאחזור אחרי הלידה ולא בזמן ההריון , ושאמרתי שאני זקוקה לכסף להתפרנס הוא אמר אני יחשוב על זה , ולמחרת שניסיתי לקבל תשובה מה קורה איתי , הוא "נפנף" מהקו ואמר יש לי שיחה חשובה לא אוכל לדבר , ובכל ניסיון נוסף לתקשר עימו הוא פשוט לא ענה , "סינן" וכו'.... כרגע אני לא יכולה להתפרנס , כי אף מקום עבודה לא מעוניין באישה הרה , וגם לא מוכן המעביד להביא לי מכתב פיטורין , לא יודעת מה לעשות... , אשמח עם תענו לי על כך ..תודה .