פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - עזרה בבקשה קבלן משחק לי עם משכורת ושעות עבודה ועובר על הזכויות שלי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
12/08/2014 12:57
שלום, אני צריכה בבקשה עזרה, בחודש מאי קבלתי פטור מעמידה ממושכת מאורתופד ל 3 חודשים עד שאני עוברת פיזאוטרפיות, העבודה שלי הייתה בביטחון בעמידה, הורידו אותי מתפקידי והמשמרות ב 26.5 , הייתה שיחה שחברת הקבלן- שלג לבן- מעבירה אותי תפקיד למוקד , הגעתי למוקד לרעיון רק ב 8.6 ( מכיוון שמנהלת היתה בחופש/מחלה/לא יכלה לקבל אותי ) ורעיון עוד לא התחיל חברת קבלן החליטה להחזיר אותי למקום עבודה לרעיון אחר, ב 9.6 הייתי ברעיון עבודה , ורק ב 12.6 נתנו לי תשובה שהתקבלתי לתפקיד הזה(עד אז ישבתי בבית), בגלל שתפקיד דורש חפיפות אמרו לי שבגלל שאני לא בארץ בין 19.6 ל 30.6 אני מתחילה לעבוד רק ב 1.7 , על הטיסה עדכנתי חברת קבלן בסוף חודש אפריל או בתחילת מאי שזה עוד הרבה לפני שקבלתי פטור מעמידה .. כלומר יצא מצב שאני מ1.6 עד 19.6 ישבתי בבית בלי עבודה.. במשכורת חודש מאי שלמו לי את המשמרות שהורידו אותי ולא הייתה בעיה. בחודש יוני בתלוש משכורת הם שלמו לי בנטו 1425 שח שזה : 5 ימים "על חשבונם" ו 2 ימי חופש שלי שבקשתי לפדות ... בנוסף חברת קבלן הוסיפה לי 1000 שח כי אמרו לי "שלא תהיי תקועה בלי כסף" כך יוצא בסופי 2420 שח .. דברתי עם חברת קבלן הם אמרו לי שזה מה שמגיע לי ולא יותר ושאני ישבתי בבית ושאני לא אחשוב לשבת על חשבונם.. הייתי בבית 19 יום שמתוכם יכולתי לעבוד 15 יום (שזה 5 מינימום משמרות בשבוע שאני צריכה לתת ), 15*230 שח יוצא 3450 שח שיכולתי להרוויח!! חברת קבלן אמרה שהם בדקו עם עורכי דין שלהם וזה מה שמגיע לי ..כלומר יוצא מצב שהם לא פיטרו אותי השאירו אותי בחברה על חוזה שחתום , לא עבדתי , הם תרתרו אותי בין רעיונות עבודה והמתנות ארוכות ימים ... גם כשדיברתי איתם היום הם אמרו לי שאם היתי בבית במחלה , היתי צריכה להוצאי מחלה, אזי היו משמלים על מחלה..בנוסף נתנו לי הערכת פטור והפנייה לרופא תעשוקתי כי מצב הבריאותי לא משתפר ואפילו להפך, השבועה עבודה שרשמתי שה יא גמישה נתנו משמרת אחת בלבד, בנוסף במשכורת הזאת שקבלנו הורידו לי 1000 שח כמפרעה ואמרו שאת ה1000 שח שהם נתנו לי בחודש הקודם זה אני בקשתי ולכן הם מורדים אותם ואני לא בקשתי מהם כלום, תעזרו לי בבקשה , מה עלי לעשות?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ