פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - בעיות בשכר
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/08/2014 18:57
שלום,
1.אני עובדת שנה במקום ,בחוזה אני חתומה על 6 שעות ביום,לאחר כמה חודשים העלו את השעות ל8 שעות ביום (בלי לעדכן בחוזה),והחודש הוחלט שזה יורד ל 7 שעות( שגם לא שונה בחוזה).העיניין חוקי?
2. השכר חושב עד עכשיו מה-1 לחודש עד ה -30-31 לחודש.
החברה החליטה לחשב אותו מה26 עד ה25 לכן המשכורת שקיבלנו החודש הייתה רק מחושבת מה-1 עד ה 25 ויצאה מאוד נמוכה.לא הודיעו לנו מראש שמשנים את התאריכים,האם היו חייבים להודיע על זה מראש כדי שנתכונן לשכר נמוך?
3. בגלל שינוי התאריכים הם טעו במשכורות,קיבלתי 2000 שח במקום 3400,הבטיחו להשלים עד ה 10 לחודש הזה בצ'ק את החוסר,והיום אומרים שאין צ'קים והם יתנו רק אם ישארו צ'קים אחרי שישלמו לעובדים אחרים. יש סיכוי שהם ישלימו רק בחודש הבא. אני מבינה שזה לא חוקי?
4.בתלוש שקיבלתי החודש רשום לי 2000 שח (עם ההפרש של הטעות שהם עשו בפועל הרווחתי 3400),הם חייבים לתת לי תלוש חדש אחרי שישלימו לי על סכום של 3400 או שיהיה תלוש חדש עם השלמה?

יש פה סיכוי לתביעה?

והשאלה הכי חשובה,האם אני חייבת לצאת לעבודה אחרי שלא שילמו לי?או שאני יכולה לדרוש מהמעביד לשלם לי את הכסף המגיע לי ואם לא ,לא אצא לעבודה עד אז?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ