פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - בשל המצב הבטחוני לא עובד ומשגיח על בת זוג נכה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/08/2014 15:58
קודם כל ברצוני להודות לכל המתנדבים המקסימים והמקצועיים אשר לא מפסיקים את פעילותם בתחום ההתנדבות למען הצדק!

ושנית, יש לי שאלה חשובה למביני עניין בתחום פיצויים בעבור עובדים בשל השגחה על בני זוג נכים. אני לא מצליחה להשיג את משרד הכלכלה מזה מס' ימים והזמן אוזל. אבי נשוי לאימי נכה (70% נכות), אנו תושבי אשקלון הדרומית המוגדרת כאזור 40 קילומטר מסוכנים. אבי לא עבד חודש ימים ויש ברשותו אישורי מחלה (אותם הוא יעביר למעסיקו ומשם לביטוח לאומי לבדיקת זכאות לפיצוי בעבור אישורי מחלה נטו), אך... המעסיק הואילו בטוב ליבו לבדוק באם קיים חוק כגון חוק השגחה על ילדים מתחת לגיל 14, אך במקרה שלנו - השגחה על בת זוג נכה. כלומר, אני מעוניינת לדעת באם יש חקיקה בחוק לגבי פיצויים בשל מצב בטחוני בשטח עוטף עזה - בתקופה בה העובד לא יכול לעבוד ומוכרח להשגיח על בת זוגתו הנכה (70%), והאם קיים הצורך במינויו לאפוטרופוס בעבור אימי (אישתו). אשמח באם תענו לשאלתי הנ"ל, אם כי אבי נמצא במצב כלכלי נואש וזקוק לעזרתכם בנושא. אשמח לקישור לחקיקה בנושא, אם כי אני לא הצלחתי לאתרו. בברכה ובכבוד רב, פולי.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ