אני נערה בת שמונה עשרה , עובדת בגלידרייה .
לפי דיבורי עם האחראית משמרת הבנתי כי ישולם לי על העבודה בשבת ובשישי 150% על כל שעות המשמרת בגלל העבודה הקשה בימים אלו.
ולכן ביקשתי יותר משמרות לשבת . עכשיו , העשירי לחודש מתברר שהשכר נמוך יותר ממה שחישבתי עם המאה חמישים אחוז . האחראית משמרת התקשרה לבוסים והם אמרו שלא היה בכלל 150% מהשעה שבע בערב ושהם לא יביאו את זה גם .
(העבודה במקום היא עד 12 או עד 2 בלילה, לפעמים אפילו יותר)
לאחר שיחה עם רואת החשבון שלהם כאשר התברר להם שיש את החוק שאומר שצריך לתת 120% או 150% תלוי בשעות .. אחד מהבוסים נתן תנאי שאומר שמהחודש הזה יינתן 150% על כל המשמרת אך לא ישולם על החודש שעבר . הציטוט המדויק : "ומי שלא מוכן תנאי,לא חייב להמשיך לעבוד איתנו"
אני לא בדיוק יודעת מה לעשות במצב כזה .. כי כן ארצה לקבל את הכסף שמגיע לי על העבודה הקשה ועל השעות המאוחרות אפילו אם זה רק 100 שקלים , אשמח לקבל ייעוץ .
תודה .