פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אלימות מילולית כלפי עובד והשפלתו+סירוב תשלום משכורת +פיצויים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
28/06/2014 16:58
שלום ,

אני עובדת בחברה כשנה וחצי במהלך השנה וחצי הללו היו כמה וכמה תאקלים ביני ובין הבוסים שלי לקראת החודשיים האחרונים המצב החמיר היה לי ריב עם הבוס שלי יוסי כי דיברתי בטלפון שיחה אישית חשובה הוא צרח עלי ואמר לי תעופיי מפה בקולי קולות וכל המשרד שמע

התחלנו להתווכח ואז הוא אמר לי "לא לא לא את לא הולכת עד שאת לא שמה מכתב פיטורים " אמרתי לו אבל אתה פיטרת אותי אתה אמרת לי "עופי מפה " "הוא אמר לי את לא הולכת עד שאת לא שמה מכתב" ובאמת פחדתי ממנו אז שמתי מכתב בכל כורחי אחר כמה ימים אישתו הסמנכלית דיברה איתה והרגיעה אותי כביכול שאני אתן עוד חודש עד שימצאו מחליפה ואני אחפוף אותה והבטיחה לי שאם אני אעשה זאת היא תשלם לי פיצויים למרות שאני "התפטרתי " (בעל כורחי) אז הסכמתי לפשרה הזו מטוב ליבי אחרי כמה זמן היה חג והבוס החליט שנישארים כולם עד 4 וחצי לי לא התאים וביקשתי לצאת קודם מהבוסית שלי (אישתו אסתי) היא הפנתה אותי אליו למרות שהיא יודעת שאני לא יכולה לדבר איתו מפאת התאקל בפעם הקודמת .

ואז החלטתי שאני הולכת והלכתי והוא שלח לי הודעה "באיזה זכות הולכים הבייתה " עניתי לו " היה לי עינין ודיברתי עם אסתי " אז הוא ענה לי "תמיד יש לך עיניין בסוף הדרך גם לי יהיה עיניין " (איום שיתנקם בי במשכורת / בפיצויים ).

והיום היה השיאא מסתבר שהמנהל הגדול מלכלך עלי בלי סוף שאני נאחסית ואני אהבלה ואף אחד לא אוהב אותי ואף אחד לא יסבול אותי .

היום הם פיטרו את הבחורה החדשה זאת שכביכול מחליפה אותי בטענה שאיננה מתאימה (לאחר 3 שבועות עבודה ) בסיום היום שסיימתי את כל מטלותי שלחתי אותה הודעה לאסתי שאין בכוונתי להישאר עוד במקום שעושים ממני צחוק ומלכלכים עלי מאחורי גבי.

והיא התחילה לריב איתי כי הבטחתי לה עוד שבוע וכו

לאחר מ"ס הודעות עימה יוסי התקשר אלי פעמיים ולא עניתי לו לאחר מכן הוא צלצל לטכנאי שלנו לאוניד ולאוניד העביר לי את הטלפון "למה את לא עונה לי לטלפון " אמרתי לו הייתי באמצע משהו ואז אמרתי לו לא מתאים לי שאתה מלכלך עלי מאחורי הגב הוא עונה לי " כן אמרתי לך אהבלה ואמרתי לך נאחסית כי את נאחסית ואני אגיד כמה שבא לי , את כזאת קטנה , אני משתין עלייך בקשת יא אפס את אפס " ואז אמרתי לו אני לא מוכנה לדבר איתך יותר וניתקתי לו בפנים לאחר מכן צלצל שוב ללאוניד וביקש שאני אענה אמרתי שאני לא מדברת עם אנשים שמקללים והלכתי הבייתה הוא אמר לליאון למסור לי שאני לא אקבל ממנו שקל רק באמצעות עורך דין .

ואז אישתו שלחה לי הודעה " את אפס פשוט אפס ואני בהחלט אתנהג אליך בהתאם אל תשלחי לי יותר הודעות!!!!! " זאת אומרת שגם היא קיללה אותי וגם היא איימה שתתנקל לי במשכורת / פיצויים .

מה ניתן לעשות!?? אני באמת אובדת עצות איתם הם מתיחסים אלי בצורה מגעילה ומכפישה ומגדפים אותי איך הם מצפים שאני אקום בבוקר וארצה לבוא למקום כזה?? אני אמורה לקבל משכורת בערך ב5 לחודש והן יעשו לי בכוונה ויעקבו לי אותה / לא יתנו לי בכלל

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ