פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - נוהל תקין?!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
26/06/2014 09:50
יש אנשים בעולם הזה שמרשים לעצמם לשפיל אחרים נקודה. אני מזכירה בכיר במשרד, אחד העובדים אצלנו מתעצל לקחת את התיקים שמוציא חזרה למקום אז הוא אוסף אותם ונהיה ערימה של תיקים כבדים שצריך להחזיר, בעצלותו מניח על שולחני ומצפה שאחזיר, נכנסתי לבוס ביקשתי את עזרתו בתחילה אמר שאני אדבר עם העובד רק אחרי ששיכנעתי אותו שאני לא רוצה עימות עם העובד ההוא פנה אליו ואמר לו להחזיר למקום, ---- אבל אז קיבלתי התקפה חסרת מעצורים. מעובד ההוא: אני רואה שאת יושבת מידי הרבה, אני לא רוצה שתשמיני, אני יעשה דיאטה ואת תשמיני, אני לא רוצה שתשמיני,
ומוסיף: אני עובד יקר ל"בוס" את חושבת שהוא רוצה לשלם ביוקר על תיוק אני ארשום לו תיוק את רוצה?! בסדר אם זה מה שאת רוצה.....
למה אמרת ל"בוס" ? אני לא אוהב את זה אני לא אוהב אנשים שעושים דברים כאלה מאחורי הגב... זה לא מתאים לי... (אני:) "בגלל זה פניתי ל"בוס" לא רוצה להכנס לזה"
(הוא:) מה אנחנו בעימות? זה נקרא עימות זה?....
העובד הנ"ל אינו חוסך את שבט לשונו כלפי בעת שאיני עושה כרצונו או עושה דבר שלא לרוחו
"למה את קונה חלב של טרה אני לא אוהב תקני רק תנובה אני לא מבין אותך (בצורה אויינת)
"למה את גוררת את הרגלים הנעלים שלך עושות לי רעש".
עוד משפטים כנ"ל
האם מבחינה משפטית זה מותר אם לא מותר זה בסדר?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ